Tabu
Image default
BEAUTY

Cadouri de Crăciun pentru tine

Cadoul nr. 1 Ruj roșu

Åži când spun roșu, mă gândesc la cel mai nerușinat roșu cu putință. Când să mai porți această nuanță, dacă nu de Crăciun? Fiecare femeie are undeva ascunsă dorința de a fi divă, dar nu toate au curajul să fie. De Crăciun, poartă cea mai tare, neobrazată, provocatoare, strălucitoare nuanță de roșu pe buze și dorința ta de a fi în centrul atenției va fi cu siguranță satisfăcută. Restul machiajului însă, trebuie să rămână neutru. Folosește doar mascara și o atingere delicată de blush. Vei fi diva petrecerii. 

Cadoul nr. 2 Buze bune de sărutat

Åžtiu, știu că sunt bune de sărutat în orice minut, dar de ce să nu le oferi și lor un tratament regesc? Folosește un scrub pe bază de mentă, iar uleiurile esențiale conținute le vor lăsa catifelate, parfumate și … delicioase.

Cadoul nr. 3 Crema pentru conturul ochilor

Recunoaște că tot amâni cumpărarea unei astfel de creme. Acum este momentul să împuști doi iepuri dintr-un foc. Unu: în sfârșit, dorința ta veșnică de a avea o cremă pentru conturul ochilor se va împlini. Åži doi: după petrecerile de sezon,

vei avea cu ce să reduci cearcănele și pungile din jurul ochilor. Dacă vrei ca efectul să fie rapid și răcoros, nu uita să păstrezi tot timpul crema în frigider. 

Cadoul nr. 4 Unghii roșii

Sexy și provocator. Atunci când unghiile sunt roșii, parcă mâinile capătă independență în mișcări, sunt manevrate de o forță ascunsă. Gesturile devin elegante și senzuale. Åžtii despre ce vorbesc, nu-i așa? Atunci nu trebuie să stai pe gânduri. Colorează-le în roșu și păstrează o lungime medie a unghiilor ca să te poți bucura de culoare și ziua, nu doar noaptea.

Cadoul nr. 5 Pudră strălucitoare

Nu, nu este vorba despre pudra cu particule strălucitoare, ci de cea iluminatoare. Aplică pe pomeți, umeri, decolteu și chiar pe picioare, și lumina te va înconjura. Vei fi strălucitoare și radioasă, vei atrage atenția celor din jur, și prin urmare te vei simți de milioane.

Cadoul nr. 6 Fard de pleoape strălucitor

Fă notă discordantă și folosește farduri în culori neutre, dar cu particule strălucioate delicate. De Sărbători, doamnele au tendința de a purta machiaje încărcate, în culori puternice. Dacă ți se pare prea puțin, conturează cu tuș linia pleoapei superioare, apoi aplică mascara cu efect de curbare în 3 sau 4 straturi. Garantez succesul.

Cadoul nr. 7: Ăăă… masca cu aspirină

Cel mai frumos cadou pentru o femeie este o piele perfectă, strălucioare și sănătoasă. Pisează căteva pastile de aspirină obișnuită și dizolvă-le într-o ceșcuță de apă clocotită. Lasă la răcit, apoi aplică pe față cu dischete demachiante și clătește după 10 minute. Aspirina conține acid salicilic, ingredient extrem de eficient în tratarea acneei și este un exfoliant delicat. Tenul tău își va recăpăta strălucirea și luminozitatea.

Cadoul nr. 8 Masaj și iar masaj

O zi de masaj. Cum îți sună? Nu mai calcula, meriți. Programează măcar jumătate de zi pentru masaj facial, urmat de un masaj corporal, apoi de masajul tălpilor și al scalpului. Vei pleca din salon relaxată, mulțumită și sunt sigură că vei uita de anul care a se apropie de final.

ARTICOLE SIMILARE

SlimArt introduce epilarea definitivă cu ultrasunete

realitatea

Ingredientul care te ajută să scapi de vergeturi

Andreea Damian

Şi-a şters rimelul pentru prima oră, după 25 de ani. E îngrozitor ce i s-a întâmplat

Andreea Damian

A LESINAT DE FOAME! Nicoleta Luciu, adusa pe brate la TV

Raluca Badulescu, dupa ce a slabit 63 kg, isi pune silicoane!

Cum scapam de celulita?

realitatea

Scrie un comentariu