Home > Lifestyle > Cafeneaua cu pisici se deschide pentru o zi in Bucuresti!

Cafeneaua cu pisici se deschide pentru o zi in Bucuresti!

Pisici in cautare de familii, sacose si ilustratii pisicoase, prajituri si articole handmade. Acesta este meniul cu care va asteapta CAFENEAUA CU PISICI – editia de toamna 2014, ce va avea loc duminica, 5 octombrie, orele 13-19, la restaurantul Morgan La Dud (zona Piața Rosetti, str. Sperantei nr.7).

Aflata deja la cea de-a cincea editie, Cafeneaua cu pisici este dedicata tuturor iubitorilor de pisici care doresc fie sa adopte, fie sa sprijine material activitatea Camerei cu Pisici. Noutatea acestei editii o constituie colaborarea cu o serie de artisti, care au realizat o colectie eclectica de ilustratii in editie limitata, toate cu tematica feline.

La editia din toamna vor fi oferite spre adoptie pisici aflate in grija voluntarilor Camerei cu Pisici. Daca nu puteti lua acasa o pisica, puteti sa va implicati facand donatii, cumparand sacose de panza cu desene de George Rosu sau pisici ilustrate. De asemenea, veti gasi la eveniment obiecte handmade ale diferitor creatori din tara si prajituri pregatite de voluntarele proiectului. Banii obtinuti din vanzari vor fi utilizati pentru achitarea tratamentelor veterinare si ingrijirea pana la adoptie a pisicilor din grija Camerei cu Pisici. Daca doriti, puteti face și cadouri pisicilor, fie in hrana (umeda sau uscata), fie in obiecte (noi sau folosite) utile pisicilor: jucarii, sisaluri, perne sau orice considerati ca le-ar face viata mai frumoasa pana la adoptie.

Articole asemanatoare
charlize theron
Charlize Theron a explicat de ce a adoptat doi copii afro-americani
LIBRARIA CU PISICI #1
Noua colectie Papucei toamna – iarna 2014/2015 ”Shoes for every mood”
Art for life – eveniment caritabil

Comenteaza acest articol

Cafeneaua cu pisici se deschide pentru o zi in Bucuresti!

by   1 min
0