Tabu
Image default
LIFESTYLE

Cafeneaua cu pisici se deschide pentru o zi in Bucuresti!

Pisici in cautare de familii, sacose si ilustratii pisicoase, prajituri si articole handmade. Acesta este meniul cu care va asteapta CAFENEAUA CU PISICI – editia de toamna 2014, ce va avea loc duminica, 5 octombrie, orele 13-19, la restaurantul Morgan La Dud (zona Piața Rosetti, str. Sperantei nr.7).

Aflata deja la cea de-a cincea editie, Cafeneaua cu pisici este dedicata tuturor iubitorilor de pisici care doresc fie sa adopte, fie sa sprijine material activitatea Camerei cu Pisici. Noutatea acestei editii o constituie colaborarea cu o serie de artisti, care au realizat o colectie eclectica de ilustratii in editie limitata, toate cu tematica feline.

La editia din toamna vor fi oferite spre adoptie pisici aflate in grija voluntarilor Camerei cu Pisici. Daca nu puteti lua acasa o pisica, puteti sa va implicati facand donatii, cumparand sacose de panza cu desene de George Rosu sau pisici ilustrate. De asemenea, veti gasi la eveniment obiecte handmade ale diferitor creatori din tara si prajituri pregatite de voluntarele proiectului. Banii obtinuti din vanzari vor fi utilizati pentru achitarea tratamentelor veterinare si ingrijirea pana la adoptie a pisicilor din grija Camerei cu Pisici. Daca doriti, puteti face și cadouri pisicilor, fie in hrana (umeda sau uscata), fie in obiecte (noi sau folosite) utile pisicilor: jucarii, sisaluri, perne sau orice considerati ca le-ar face viata mai frumoasa pana la adoptie.

ARTICOLE SIMILARE

Cum se prepară băutura miraculoasă cu care a slăbit Andreea Marin

Detoxifiere spirituală: noua modalitate de a slăbi o dată pentru totdeauna

Andreea Damian

Ouăle din fulgi de orez crispy, surpriza dulce din coșul de Paște

Andreea Damian

Crina Abrudan şi iubitul ei şi-au spus ADIO chiar inainte de nunta!

Succesul – De la calatorie la destinatie, conceptul prins intre material si spiritual

realitatea

SOCANT! Ce si cat contin sandvisurile lui Florin Dumitrescu!

realitatea

Scrie un comentariu