Tabu
Image default
LIFESTYLE Slider

Cafeneaua din Seul care te face să te simți ca un personaj din benzile desenate

O celebră cafenea din Seul (Coreea de Sud) schimbă radical percepția asupra realității. Se numește simplu – Café (trad. engl. Cafenea), dar este diferită de orice altă cafenea din lume. Când îi treci pragul, parcă ai sări direct într-un desene animat. Sau te-ai strecurat cumva direct într-o poveste din benzile desenate.

Este exact ceea ce proprietarii cafenelei Café și-au dorit pentru clienții lor: să se simtă ca un personaj din benzile desenate. În momentul în care veți intra pe ușă veți fi întâmpinați de o lume cu totul și cu totul specială. Și asta, pentru că interiorul a fost conceput în așa fel încât să te transpui într-o lume a benzile desenate, de la scaune, pereți, până la cănile din care vă beți capucino.

Imaginați-vă că puteți să experimentați iluzia unei realități 2D cu toate avantajele uimitoare ale unei lumi 3D. Totul are sens, pentru că această cafenea este inspirată din hit-ul coreean „W – Two Worlds” al lui Lee Jong-suk și Han Hyo-joo, în care personajele intră într-o lume fantastică.

Această cafenea mică, deschisă în iulie 2017 şi situată într-un district popular se numeşte Cafe Yeonnam-dong 239-20, care este, de fapt, adresa sa.

Și dacă încă nu te-au convins cuvintele, poate răsfoind GALERIA FOTO de mai jos te va determina să-ți cumperi biletul de avion și vei zbura tocmai până la Seul să te transformi pentru câteva minute într-un personaj fantastic.

sursa foto: Instagram

ARTICOLE SIMILARE

MIHAI BENDEAC – mesaj halucinant despre ROXANA VANCEA

Cum își mai bat joc oamenii de mediu: record de elefanți morți în 2019, în Sri Lanka

realitatea

Sfaturi pentru alegerea celei mai bune saltele de pat

realitatea

7 trucuri psihologice pentru a face o impresie durabilă asupra șefului tău

Andreea Damian

CM Fotbal Feminin: jucătoarea care la 41 de ani a stabilit două recorduri mondiale

Andreea Damian

Câini care au SALVAT vieţi

Scrie un comentariu