Tabu
Image default
LIFESTYLESlider

Cafeneaua din Seul care te face să te simți ca un personaj din benzile desenate

O celebră cafenea din Seul (Coreea de Sud) schimbă radical percepția asupra realității. Se numește simplu – Café (trad. engl. Cafenea), dar este diferită de orice altă cafenea din lume. Când îi treci pragul, parcă ai sări direct într-un desene animat. Sau te-ai strecurat cumva direct într-o poveste din benzile desenate.

Este exact ceea ce proprietarii cafenelei Café și-au dorit pentru clienții lor: să se simtă ca un personaj din benzile desenate. În momentul în care veți intra pe ușă veți fi întâmpinați de o lume cu totul și cu totul specială. Și asta, pentru că interiorul a fost conceput în așa fel încât să te transpui într-o lume a benzile desenate, de la scaune, pereți, până la cănile din care vă beți capucino.

Imaginați-vă că puteți să experimentați iluzia unei realități 2D cu toate avantajele uimitoare ale unei lumi 3D. Totul are sens, pentru că această cafenea este inspirată din hit-ul coreean „W – Two Worlds” al lui Lee Jong-suk și Han Hyo-joo, în care personajele intră într-o lume fantastică.

Această cafenea mică, deschisă în iulie 2017 şi situată într-un district popular se numeşte Cafe Yeonnam-dong 239-20, care este, de fapt, adresa sa.

Și dacă încă nu te-au convins cuvintele, poate răsfoind GALERIA FOTO de mai jos te va determina să-ți cumperi biletul de avion și vei zbura tocmai până la Seul să te transformi pentru câteva minute într-un personaj fantastic.

sursa foto: Instagram

ARTICOLE SIMILARE

Ce înseamnă „generația avocado pe pâine” din care probabil faci parte

Andreea Damian

Una dintre cele mai sexy cantarete de la noi, CHEALA din cauza cancerului

Ce outfituri cool a purtat Kate Middleton în timpul turneului regal din Caraibe

Andreea Damian

Alertă de caniculă | Cum îți protejezi pielea de căldura excesivă

Andreea Damian

Dietele vegane și vegetariene ar putea fi legate de un risc mai mare de AVC

realitatea

Provocarea lunii ianuarie: Januhairy. De ce femeile aleg să nu se mai epileze

Andreea Damian

Scrie un comentariu