Tabu
LIFESTYLESlider

Cafeneaua din Seul care te face să te simți ca un personaj din benzile desenate

O celebră cafenea din Seul (Coreea de Sud) schimbă radical percepția asupra realității. Se numește simplu – Café (trad. engl. Cafenea), dar este diferită de orice altă cafenea din lume. Când îi treci pragul, parcă ai sări direct într-un desene animat. Sau te-ai strecurat cumva direct într-o poveste din benzile desenate.

Este exact ceea ce proprietarii cafenelei Café și-au dorit pentru clienții lor: să se simtă ca un personaj din benzile desenate. În momentul în care veți intra pe ușă veți fi întâmpinați de o lume cu totul și cu totul specială. Și asta, pentru că interiorul a fost conceput în așa fel încât să te transpui într-o lume a benzile desenate, de la scaune, pereți, până la cănile din care vă beți capucino.

Imaginați-vă că puteți să experimentați iluzia unei realități 2D cu toate avantajele uimitoare ale unei lumi 3D. Totul are sens, pentru că această cafenea este inspirată din hit-ul coreean „W – Two Worlds” al lui Lee Jong-suk și Han Hyo-joo, în care personajele intră într-o lume fantastică.

Această cafenea mică, deschisă în iulie 2017 şi situată într-un district popular se numeşte Cafe Yeonnam-dong 239-20, care este, de fapt, adresa sa.

Și dacă încă nu te-au convins cuvintele, poate răsfoind GALERIA FOTO de mai jos te va determina să-ți cumperi biletul de avion și vei zbura tocmai până la Seul să te transformi pentru câteva minute într-un personaj fantastic.

sursa foto: Instagram

ARTICOLE SIMILARE

Rose McGowan, declarație surprinzătoare: „Am făcut un avort şi susţin acest mesaj”

Andreea Damian

O generație întreagă am crescut cu Captain Planet și n-am învățat nimic din asta

Dora Constantinovici

Anca Țurcașiu, dezvăluiri uluitoare după ce a fost la un pas de moarte: „Mi-a pornit inima”

Andreea Damian

Proprietarii de trotinete, obligați să plătească asigurare RCA

Andreea Damian

Închisoare pentru cântăreţul Raoul. Judecătorii au fost neîngăduitori

Andreea Damian

Hermès Fashion Show | O colecție puternică, dar liniștitoare

Andreea Damian

Scrie un comentariu