Tabu
Image default
BEAUTY Slider

Calendare de Advent: ritualul frumuseții înainte de Crăciun

Calendarele de advent sunt un obicei german: este o cutie cu un ambalaj special, iar în fiecare căsuță se ascunde o surpriză minunată pentru a vă surprinde în fiecare zi înainte de sosirea Crăciunului. În luna decembrie, există o tradiție a calendarelor de Advent.

Adventul (din latină adventus, „sosire”) este în calendarul romano-catolic perioada celor patru săptămâni de dinaintea Crăciunului.

Acest ritual provine dintr-un obicei german din secolul al XIX-lea, care a început atunci când familiile au pictat 24 de linii de cretă pe ușă sau pe perete, astfel încât copiii să șteargă câte una pentru fiecare zi care a trecut până la Crăciun.

În fiecare an, brandurile de frumusețe își lansează calendarele de advent în ediție limitată. Un adevărat lux de descoperit în fiecare zi înainte de sosirea Crăciunului.

Kiehl’s a optat pentru un calendar de advent în ediție limitată, proiectat de artistul Maïté Franchi, în format carte, în care marca de frumusețe include câteva dintre formulele sale de îngrijire a pielii cu elemente 100% durabile și fără materiale plastice, cu 24 de surprize, inclusiv „bestsellerurile” mărcii.

Un cadou pe zi ține depresia de iarnă departe. Acum va trebui doar să decideți dacă păstrați aceste calendare de avent superbe pentru voi. sau să le oferiți cuiva special în acest sezon de sărbători.

Cele mai bune calendare de frumusețe advent din 2020 

CALENDARUL TILBURY CHARLOTTE 

Extrem de rafinat și super chic, Charlotte Tilbury Glittering Advent Calendar Magic of Make-up conține în interior niște sertare încântătoare cu sclipici aurii, numeroase mini-replici ale celor mai îndrăgite frumusețe și produse de machiaj ale mărcii, inclusiv legendarul ruj mat Pillow Talk. 

CALENDAR ADVENT MAC

O stea neagră cu decorațiuni aurii ascunde tot ce ți-ai putea dori pentru aspectul festiv! Calendarul de Crăciun MAC 2020 conține răspunsurile la dorințele dependentelor de frumusețe: de la mini rujuri și luciuri de buze până la celebrele produse Prep & Prime pentru piele, farduri pentru ochi, rimel.

CALENDARUL DIOR

Ne introduce în lumea fanteziei haute couture. Calendarul este inspirat de Atelierul Dior, o lume în care mâinile mici înarmate cu ace și foarfece fac cadouri râvnite și exclusive. Cele 24 de ferestre ascund produse iconice sau cadouri unice: parfumuri, creme, săpunuri, lumânări parfumate și decorațiuni.

CALENDARUL AMAZON

Pentru Crăciun 2020, Amazon propune calendarul său multi-brand Advent Beauty, care include 24 de produse de brand, cum ar fi L’Oréal, Max Factor, Foreo și Weleda și altele. Calendarul Amazon Beauty 2020 Advent conține produse pentru machiaj și îngrijire a pielii în valoare de 246 euro.

CALENDARUL LANCÔME 

Noul calendar Lancôme Christmas 2020 Advent va fi cu siguranță unul dintre cele mai solicitate obiecte de Crăciun! În sertărașele sale încântătoare veți găsi tot ce este mai bun din universul de machiaj și frumusețe de la brand, de la replica rimelului Hypnose până la tratamentul de noapte extra-lux Absolue Revitalizing Night Ritual Mask. 

CALENDARUL CLARINS 

Calendarul Clarins de Crăciun 2020 conține 24 de produse de frumusețe! Produsele de machiaj și pentru piele sunt printre cei mai vândute ale mărcii, la dimensiuni complete, de călătorie sau mini.

ARTICOLE SIMILARE

Rebel Wilson a slăbit și a postat imagini pe Instagram. Arată spectaculos!

Andreea Damian

Drama Monicai Anghel! Si-a facut liposuctie, dar a intrat in depresie si a vrut sa se sinucida

Cum și-a surprins Ana Morodan fanii de pe internet cu noua sa ipostază

Tabu Tabu

Detaliul terifiant dintr-un selfie postat de Jennifer Lopez

Andreea Damian

Lara Fabian și-a anulat din nou concertul de la București. Motivul e halucinant

Andreea Damian

De Paşte, alege tuşul floral. Cum să îţi faci un make-up plin de prospețime. TUTORIAL

Andreea Damian

Scrie un comentariu