Home > Fashion > Calendarul Lavazza 2010, chic italian

Calendarul Lavazza 2010, chic italian

Calendarul Lavazza 2010 a fost lansat de curând, la Torino. De data aceasta, (cea de-a optsprezecea ediție a calendarului), Lavazza a ales o prezentare artistică nouă, o combinație perfectă între fotografie și muzică. Fotograful britanic Miles Aldridge este autorul a 7 imagini molipsitor de vii, chic, care exprimă stilul de viață a la Italiano.

Fiecărei imagini îi corespunde o melodie celebră, de la arii din opere, la șlagăre. Modelele sunt nume cunoscute în lumea fashion: Bianca Balti, Georgia Frost, Lydia Hearst, Daisy Lowe, Alexandra Tomlinson și Alek Alexeyeva. Decorurile pentru cântecele clasice au fost create de Aldridge la Cinecittà, într-o atmosferă teatrală. Studiourile de film din Roma, locul în care s-au născut câteva dintre cele mai bune filme create vreodată, au fost transformate într-un peisaj imaginar, de vis.

După ce Helmut Newton a dat tonul fotografic al calendarelor Lavazza în 1993 și 1994, edițiile următoare au fost din ce în ce mai surprinzătoare. Au creat pentru Lavazza Elliott Erwitt, David LaChapelle, Ellen Von Unwerth, Erwin Olaf, Jean-Baptiste Mondino, Annie Leibovitz. Astfel, calendarele Lavazza au devenit adevărate opere de artă. Intră pe www.lavazza.com pentru a vedea toate imaginile din calendar.

Articole asemanatoare
Copertele Vogue pun stăpânire pe Bulevardul Champs Elysées
Guy Bourdin, retrospectivă pariziană
Expo HELMUT NEWTON la Berlin, a nu se rata!
Expo Fashion in the Mirror la Photographers-™ Gallery din Londra

Comenteaza acest articol

Calendarul Lavazza 2010, chic italian

by realitatea   1 min
0