Home > Agenda > stiri > Calin Geambasu a facut ravagii intr-un spital: “I-a dat asistentei un pumn in fata!”

Calin Geambasu a facut ravagii intr-un spital: “I-a dat asistentei un pumn in fata!”

Sosit la spitalul de oftalmologie dupa ce un reflector a explodat langa el, afectandu-i ochii, cantaretul Calin Geambasu  s-a enervat pe o asistenta care l-a intrebat daca are carnet de asigurat. Geambasu i-a tras un pumn in fata asistentei si a trimis-o la podea, lasand-o fara cunostinta!

Wowbiz.ro aminteste un moment jenant din viata cantaretului. Aflat la Constanta, in toamna lui 2002, pentru filmarea unui videoclip, Calin Geambasu a suferit un accident : in timp ce canta, un reflector aflat in imediata sa apropiere a explodat, afectandu-i vederea. Consultat initial de medicii din Constanta, Geambasu a revenit la Bucuresti, unde s-a dus la Spitalul Clinic de Oftalmologie.
“Era ora unu si un sfert cand Calin Geambasu a venit la camera de garda, insotit de prietena lui, spunandu-ne ca vede dublu. Asistenta medicala a rugat-o pe prietena cantaretului sa ramana afara, lucru care l-a enervat foarte tare. Calin Geambasu a devenit brusc violent si i-a adresat asistentei tot felul de injurii. Dupa cinci minute, asistenta m-a chemat si am incercat sa calmez spiritele”, declara presei medicul de garda Violeta Staicu. Conform medicului, Geambasu s-a dezlantuit: “In urma controlului, am constatat ca boala nu era complet vindecata si i-am prescris o reteta. In timp ce scriam reteta, el nu a contenit sa-i adreseze injurii asistentei. Aceasta l-a intrebat daca are carnet de asigurat si daca plateste contributia la fondul asigurarilor de sanatate. Aceasta intrebare l-a iritat si mai tare, a dat cu pumnul in birou, rupand un colt al mobilierului. Apoi a rasturnat scaunele si, in final, i-a dat si asistentei un pumn in fata. Asistenta este o femeie de aproape un metru opt zeci, solida. Cu toate acestea, s-a dezechilibrat, a cazut si cateva minute a ramas fara cunostinta. Dupa incident, Geambasu a plecat trantind usa, iar angajatii au chemat Politia”.

Articole asemanatoare
Celebritati nascute pe 7 aprilie!
Asistenta Andreei Marin, asemanata cu o superba actrita de la Hollywood!
Inna are asistenta personala! “Ea sta in pat si eu ii comand mancare”. Vezi cum arata

Loading...

Comenteaza acest articol

Calin Geambasu a facut ravagii intr-un spital: “I-a dat asistentei un pumn in fata!”

by   1 min
0