Tabu
Image default
FASHION Slider

Cămașa albă | Cu ce s-o asortezi pentru a-ți reîmprospăta aspectul

Cămașa albă, impecabilă, este nelipsită din garderoba unei femei. Toate au măcar una simplă, dacă nu mai multe, cu dantelă, cu mânecă 3/4 sau una de purtat doar prin casă. Cămașa albă este o piesă basic, care nu se demodează, deci o putem combina cu orice.

Dacă la început cămașa avea alt scop și anume era lenjerie de noapte, iar apoi multă vreme a fost considerată piesa de rezistență a garderobei funerare, în prezent purtăm cămașa albă în toate combinațiile posibile. Nu contează cu ce articole vestimentare este combinată. Cămașa albă este o piesă de care nu vă puteți lipsi nicicând și pe care o puteți purta în orice moment al zilei! În acest articol veți descoperi cele mai interesante modalități de a purta o cămașă albă în acest sezon.

Cu articole de culori intense

Roz, galben, albastru intens, verde natural — aceste culori vor arăta spectaculos în combinație cu cămașa albă încât va fi imposibil să treceți neobservată.

Cu o fustă

Optați pentru modele de fustă la modă. Acest lucru este important, deoarece în combinația cămașă + fustă este atât de ușor să obțineți efectul invers, iar ținuta poate fi demodată. În acest sezon, sunt la modă fustele plisate, parte peste parte și fustele cu talia înaltă. De asemenea, puteți opta pentru modele asimetrice. Și, desigur, nu uitați de fustele din piele — arată fantastic combinate cu o cămașă albă.

Combinații crem

Cât de grozave sunt combinațiile de alb cu crem, în nuanțe de bej sau gri deschis. Aceste combinații amintesc de filmele romantice cu Alec Baldwin, Meryl Streep, Jack Nicholson și Diana Keaton.

Cu blugi

Cea mai simplă, atemporală, dar nu mai puțin elegantă combinație este o cămașă albă și blugi. Asigurați-vă că optați pentru aceste ținute în viața de zi cu zi. Mai mult decât atât, sunt look-uri confortabile și practice.

Cu pantaloni din piele

Credeți că pantalonii din piele nu sunt potriviți vârstei? Vă înșelați! Sunt potrivite vârstei chiar și rochiile sau fustele din piele. Important este să le combinați armonios. Cămașă albă este aproape cea mai potrivită opțiune.

Ținute stratificate

Ținuta stratificată este una dintre tendințele din primăvara-vara anului 2021. Combinați cămașa albă cu un tricou și sacou, cu o haină fără mâneci și o vestă lungă tricotată sau cu un pulover — aceste combinații vor fi mereu inspirate, moderne și sofisticate.

Cu leggings

Completați ținuta cu o cămașă albă lungă pentru un aspect casual extraordinar. Cizmele largi, cizmele Chelsea sunt potrivite pentru sezonul rece, iar pentru zilele călduroase, optați pentru sandale cu toc mic și stabil, mocasini, flip-flops sau sandale.

ARTICOLE SIMILARE

Rachel Zoe moare pentru moda

realitatea

Vedete nascute pe 28 august!

realitatea

Victoria Beckham va lansa o linie de rochii de lux

realitatea

Fetele lui Sylvester Stallone au devenit femei în toată firea. Ce frumoase sunt!

Andreea Damian

Prima poză cu iubita lui Augustin Viziru. Cum arată femeia care l-a făcut bărbat de casă

Andreea Damian

Adidas Originals, in love

realitatea

Scrie un comentariu