Home > beauty > Cameron Diaz isi dezvaluie secretele de slabit

Cameron Diaz isi dezvaluie secretele de slabit

Cameron Diaz schimba rolul de actrita cu unul de scriitoare. „The Body Book: The Law of Hunger, the Science of Strength, and Other Ways to Love Your Amazing Body” reprezinta in cuvinte formula pe care Cameron Diaz a adoptat-o pentru a fi mai sanatoasa, in forma, mai puternica si mai fericita.

Cameron isi doreste ca aceasta carte sa devina un ghid catre o schimbare totala a stilului de viata a celor care o vor citi.

„Daca esti ceea ce mananci, atunci eu am fost un burrito cu mult sos si multa branza, dar fara ceapa,” dezvaluia Cameron, recunoscand ca a avut o alimentatie care i-a afectat negativ pielea si corpul.

Actria a inceput sa invete ca nutritia si sanatatea sunt doua lucruri inseparabile si a decis sa isi schimbe stilul de viata si tot ce a invatat pe parcurs a fost concentrat in aceasta carte, unde se vor regasi si sfaturi importante despre activitatea fizica pe care trebuie sa o ai ca sa iti imbunatatesti viata, pentru ca asa cum spune chiar ea: „trebuie sa transpiri putin, in fiecare zi” pentru a te asigura ca ai un sistem imunitar puternic si mai multa energie.

Dar cum o „carte a corpului”, nu putea sa nu includa si corpuri propriu-zise, pe langa corpul ei, gol, de pe coperta, Cameron Diaz a facut si pe fotograful realizand un album cu mai multe femei, creand astfel ca o poveste ilustrata despre cat de diferite sunt femeile.

Cartea va fi disponibila de pe 31 decembrie a acestui an pe amazon.

Foto: amazon.com / @diaz_cameron/Instagram

Articole asemanatoare
În 2019, în România, era să citim o carte despre cum să-ți bați copilul
Călugărițele atlete: Vaticanul are o echipă de atletism și vrea să ajungă la Jocurile Olimpice
Elle Macpherson
Elle Macpherson, sfaturi de dietă și sport pentru femeile de peste 50 de ani
Bill Clinton a scris o carte plicticoasă care va deveni serial tv

Comenteaza acest articol

Cameron Diaz isi dezvaluie secretele de slabit

by   1 min
0