Tabu
BEAUTY What's hot

Cameron Diaz isi dezvaluie secretele de slabit

Cameron Diaz schimba rolul de actrita cu unul de scriitoare. „The Body Book: The Law of Hunger, the Science of Strength, and Other Ways to Love Your Amazing Body” reprezinta in cuvinte formula pe care Cameron Diaz a adoptat-o pentru a fi mai sanatoasa, in forma, mai puternica si mai fericita.

Cameron isi doreste ca aceasta carte sa devina un ghid catre o schimbare totala a stilului de viata a celor care o vor citi.

„Daca esti ceea ce mananci, atunci eu am fost un burrito cu mult sos si multa branza, dar fara ceapa,” dezvaluia Cameron, recunoscand ca a avut o alimentatie care i-a afectat negativ pielea si corpul.

Actria a inceput sa invete ca nutritia si sanatatea sunt doua lucruri inseparabile si a decis sa isi schimbe stilul de viata si tot ce a invatat pe parcurs a fost concentrat in aceasta carte, unde se vor regasi si sfaturi importante despre activitatea fizica pe care trebuie sa o ai ca sa iti imbunatatesti viata, pentru ca asa cum spune chiar ea: „trebuie sa transpiri putin, in fiecare zi” pentru a te asigura ca ai un sistem imunitar puternic si mai multa energie.

Dar cum o „carte a corpului”, nu putea sa nu includa si corpuri propriu-zise, pe langa corpul ei, gol, de pe coperta, Cameron Diaz a facut si pe fotograful realizand un album cu mai multe femei, creand astfel ca o poveste ilustrata despre cat de diferite sunt femeile.

Cartea va fi disponibila de pe 31 decembrie a acestui an pe amazon.

Foto: amazon.com / @diaz_cameron/Instagram

ARTICOLE SIMILARE

La Bibliothèque, salon de frumusețe și cărți bune

realitatea

Bust ferm: Virtual Bra

realitatea

Protecție solară sub forma de tablete – este sigura această metodă?

Andreea Ditcov

Credeai că sparge MII de EURO pe HAINE? Vezi de unde se îmbracă Daniela Crudu

Soții Obama au demonstrat că formează un cuplu cool la concertul lui Beyonce. VIDEO viral

Andreea Damian

Aceste clişee ne dor (2): Replica de agăţat

Scrie un comentariu