Home > beauty > Cameron Diaz miroase îngrozitor a transpiraţie

Cameron Diaz miroase îngrozitor a transpiraţie

Actriţa nu s-a mai dat cu deodorant de două decenii ca să atragă bărbaţii.

“Oamenii ar mirosi mai frumos, dacă nu ar folosi deodorant!”, susţine actriţa Cameron Diaz. Ea însăşi nu foloseşte deodorante de aproape 20 de ani, după cum a mărturisit recent.
“Nu cred în antiperspirante”, a spus Cameron Diaz (41 de ani) la premiera noii comedii “The Other Woman”, care a avut loc vinerea trecută.

“Deodorantele sunt rele pentru oameni. Nu le mai folosesc de aproape două decenii”, a ţinut să sublinieze actriţa. “Puţi, pentru că foloseşti antiperspirant. Nu este nevoie decât să tai părul de la subraţ şi să laşi pielea să respire. Mirosul natural atrage bărbaţii ca un magnet”, este de părere Cameron.

Numai că gurile rele spun că actriţa pute tocmai pentru că nu foloseşte deodorante. “Nu se poate sta lângă ea, miroase îngrozitor a transpiraţie”, zic unele voci răutăcioase. Nu demult, actriţa a susţinut cât este de bine ca femeile să aibă “ditamai tufişul” în zona pubiană, ca să atragă bărbaţii. Şi atunci a atras o sumedenie de critici şi gurile rele au comentat că actriţa este “certată cu igiena intimă”.

Articole asemanatoare
masca
Masca ar putea avea o continuare, cu un personaj feminin în rolul principal
deodorantul
Opt greșeli banale pe care le faci când aplici deodorantul
Cameron Diaz
Cameron Diaz renunță la actorie ca să se dedice familiei
Vedete nascute pe 30 august!

Comenteaza acest articol

Cameron Diaz miroase îngrozitor a transpiraţie

by   1 min
0