Home > Slider > Cameron Diaz renunță la actorie ca să se dedice familiei

Cameron Diaz renunță la actorie ca să se dedice familiei

Cameron Diaz

Cameron Diaz a anunțat că renunță definitiv la actorie. Vedeta de 45 de ani dorește să se bucure de viață și să petreacă mai mult timp cu soțul ei.

Cameron Diaz nu a făcut un anunţ oficial despre această decizie, însă actriţa Selma Blair, prietenă bună a cuplului, a declarat că a decis să se retragă din activitate şi nu are gând să se întoarcă pe marele ecran, scrie Daily Mail.

Selma, care a apărut alături de Cameron în filmul “The Sweetest Thing” (2002), a dat-o de gol la petrecerea de Oscar organizată de Vanity Fair: „Am luat masa cu Cameron şi ne-am amintit de film. Mi-ar plăcea să facem o urmare, dar Cameron s-a retras din actorie, a zis că-i ajunge”.

„Adică nu mai are nevoie să facă alte filme, are o viaţă minunată, nu ştiu ce ar aduce-o înapoi”, a continuat aceasta.

Cu o sumedenie de roluri memorabile la activ, cu apariţii apreciate în blockbustere precum „Îngerii lui Charlie” şi ”Mary cea cu vino-ncoa”, Cameron Diaz a decis că a venit momentul să se retragă şi să se concentreze mai mult pe viaţa personală şi pe mariajul cu rockerul Benjamin Madden, de 39 de ani. Din 2014, Cameron nu a mai luat niciun rol după apariţia din „Annie”.

Cameron Diaz și Benjamin Madden s-au cunoscut în 2014, prin Nicole Richie, și s-au căsătorit șapte luni mai târziu, în ianuarie 2015, într-o ceremonie privată care a avut loc pe proprietatea actriței din Beverly Hills.

Articole asemanatoare
filme pentru adulți
De la staruri porno la mari actori: celebritățile care și-au început cariera în filme pentru adulți
masca
Masca ar putea avea o continuare, cu un personaj feminin în rolul principal
Vedete nascute pe 30 august!
Campanie impotriva discriminarii: „De la mine ai un NU”

Cameron Diaz renunță la actorie ca să se dedice familiei

by Andreea Damian   1 min
1