Home > Slider > Cameron Diaz renunță la actorie ca să se dedice familiei

Cameron Diaz renunță la actorie ca să se dedice familiei

Cameron Diaz

Cameron Diaz a anunțat că renunță definitiv la actorie. Vedeta de 45 de ani dorește să se bucure de viață și să petreacă mai mult timp cu soțul ei.

Cameron Diaz nu a făcut un anunţ oficial despre această decizie, însă actriţa Selma Blair, prietenă bună a cuplului, a declarat că a decis să se retragă din activitate şi nu are gând să se întoarcă pe marele ecran, scrie Daily Mail.

Selma, care a apărut alături de Cameron în filmul “The Sweetest Thing” (2002), a dat-o de gol la petrecerea de Oscar organizată de Vanity Fair: „Am luat masa cu Cameron şi ne-am amintit de film. Mi-ar plăcea să facem o urmare, dar Cameron s-a retras din actorie, a zis că-i ajunge”.

„Adică nu mai are nevoie să facă alte filme, are o viaţă minunată, nu ştiu ce ar aduce-o înapoi”, a continuat aceasta.

Cu o sumedenie de roluri memorabile la activ, cu apariţii apreciate în blockbustere precum „Îngerii lui Charlie” şi ”Mary cea cu vino-ncoa”, Cameron Diaz a decis că a venit momentul să se retragă şi să se concentreze mai mult pe viaţa personală şi pe mariajul cu rockerul Benjamin Madden, de 39 de ani. Din 2014, Cameron nu a mai luat niciun rol după apariţia din „Annie”.

Cameron Diaz și Benjamin Madden s-au cunoscut în 2014, prin Nicole Richie, și s-au căsătorit șapte luni mai târziu, în ianuarie 2015, într-o ceremonie privată care a avut loc pe proprietatea actriței din Beverly Hills.

Articole asemanatoare
relații
Vedetele care au sau au avut relații cu bărbați mai tineri decât ele
filme pentru adulți
De la staruri porno la mari actori: celebritățile care și-au început cariera în filme pentru adulți
masca
Masca ar putea avea o continuare, cu un personaj feminin în rolul principal
Vedete nascute pe 30 august!

Cameron Diaz renunță la actorie ca să se dedice familiei

by Andreea Damian   1 min
1