Home > Agenda > stiri > Cameron Diaz și Julia Roberts, cele mai periculoase celebrități pe internet

Cameron Diaz și Julia Roberts, cele mai periculoase celebrități pe internet

Cameron Diaz, Julia Roberts și Jessica Biel sunt cele mai periculoase vedete atunci când vreți să le căutați numele pe internet. Este concluzia unui nou sondaj despre pericolele online. Studiul a dezvăluit faptul că în ultimul an au apărut pe piața online mai mult de șase milioane de site-uri ilegale sau virusate, ceea ce înseamnă că zilnic apar peste 60.000 de noi astfel de pagini. Experții spun că hackerii se folosesc de numele vedetelor pentru a atrage atenția unor persoane inocente care, astfel, riscă fie să își viruseze calculatoarele, fie să piardă bani pentru că odată ce virusul s-a instalat, infractorii pot afla conturile și parolele proprietarilor care practică plățile online.

Numele lui Cameron Diaz este folosit cel mai des de hackerii. 10% dintre linkurile legate de numele actriței sunt site-uri ilegale care au ca scop fraudarea online. De un procent asemănător de linkuri ilegale, aproape 10%, se "bucură" și Julia Roberts, iar Jessica Biel, numărul 1 de anul trecut în acest top, este pe locul al treilea.

Articole asemanatoare
Mituri despre varice desființate de chirurgul Rafael Halpern: când este mai bine să te operezi dacă vrei să rămâi însărcinată
Kate Moss a descoperit secretul tineretii vesnice
Chris Brown ar putea ajunge la inchisoare, acuzat de jaf
Whitney a fost fotografiata in cosciug, purtand bijuterii in valoare de 500.000$ – FOTO

Comenteaza acest articol

Cameron Diaz și Julia Roberts, cele mai periculoase celebrități pe internet

by realitatea   1 min
0