Home > Slider > Camila Cabello recunoaște: a furat din Palatul Kensington. Reacția delicioasă a ducilor de Cambridge

Camila Cabello recunoaște: a furat din Palatul Kensington. Reacția delicioasă a ducilor de Cambridge

camila cabello

Camila Cabello le-a cerut scuze public prințului William și soției acestuia, Kate Middleton, după ce a dezvăluit că a furat ceva de la Palatul Kensington în timpul unei vizite făcută luna trecută. Răspunsul ducilor de Cambridge nu a întârziat să apară.

Cântăreața cubanezo-mexicano-americană a recunoscut în timpul unei emisiuni de radio că a furat un creion în timpul vizitei la Palat cu ocazia Teen Heroes of 2019 organizat de BBC Radio 1.

Potrivit artistei de 22 de ani, după ce moderatorul emisiunii de radio Greg James a raportul furtul personalului de la Palat, Cabello a pus creionul în poșeta mamei sale, pentru a nu avea probleme. În ciuda insistențelor mamei sale de a returna creionul, Camila Cabello spune că „a trebuit să ia creionul”.

„Deci, încă îl am. Îmi pare rău William, îmi pare rău Kate”, a mărturisit ea, înainte de a adăuga că nu a putut dormi aseară ”pentru că a trebuit să-l scot din pieptul meu”, a glumit Camila.

După ce și-a recunoscut fapta și și-a cerut scuze pentru gest, ducele și ducesa de Cambridge i-au răspuns prin intermediul contului oficial de Twitter al Palatului Kensington. Mai exact, Palatul a răspuns printr-un emoticon  cu ochișori, comentariul fiind apreciat de peste 4.000 de utilizatori.

Comentariul i-a amuzat pe fanii din social media, scrie The Independent.


Comenteaza acest articol

Camila Cabello recunoaște: a furat din Palatul Kensington. Reacția delicioasă a ducilor de Cambridge

by Andreea Damian   1 min
0