Tabu
Image default
PEOPLESlider

Camila Cabello recunoaște: a furat din Palatul Kensington. Reacția delicioasă a ducilor de Cambridge

Camila Cabello le-a cerut scuze public prințului William și soției acestuia, Kate Middleton, după ce a dezvăluit că a furat ceva de la Palatul Kensington în timpul unei vizite făcută luna trecută. Răspunsul ducilor de Cambridge nu a întârziat să apară.

Cântăreața cubanezo-mexicano-americană a recunoscut în timpul unei emisiuni de radio că a furat un creion în timpul vizitei la Palat cu ocazia Teen Heroes of 2019 organizat de BBC Radio 1.

Potrivit artistei de 22 de ani, după ce moderatorul emisiunii de radio Greg James a raportul furtul personalului de la Palat, Cabello a pus creionul în poșeta mamei sale, pentru a nu avea probleme. În ciuda insistențelor mamei sale de a returna creionul, Camila Cabello spune că „a trebuit să ia creionul”.

„Deci, încă îl am. Îmi pare rău William, îmi pare rău Kate”, a mărturisit ea, înainte de a adăuga că nu a putut dormi aseară ”pentru că a trebuit să-l scot din pieptul meu”, a glumit Camila.

După ce și-a recunoscut fapta și și-a cerut scuze pentru gest, ducele și ducesa de Cambridge i-au răspuns prin intermediul contului oficial de Twitter al Palatului Kensington. Mai exact, Palatul a răspuns printr-un emoticon  cu ochișori, comentariul fiind apreciat de peste 4.000 de utilizatori.

Comentariul i-a amuzat pe fanii din social media, scrie The Independent.

ARTICOLE SIMILARE

Kanye West, președintele SUA? Anunțul-bombă de pe Twitter

Andreea Damian

Un studiu medical sugerează că muzica poate ajuta la dezvoltarea creierului bebelușilor prematuri

Andreea Damian

Regina Elisabeta a II-a, înșelată de Prințul Philip. Detalii picante din mariajul lor de 73 de ani

Andreea Damian

Giorgio Armani nu cunoaște criza

Ciocîrlan

Vacanță de primăvară la Muzeul Satului | Ateliere pentru cei mici

Ciocîrlan

Mo Salah s-ar putea retrage din naționala Egiptului

realitatea

Scrie un comentariu