Tabu
Image default
PEOPLESlider

Camilla va fi Regina Marii Britanii. Anunțul a fost făcut de Regina Elisabeta a II-a

Regina Elisabeta a II-a confirmă că și-ar dori ca soția fiului ei, Camilla, să devină regină odată ce Prințul Charles va urca pe tron. Suverana a sprijinit-o public pentru prima dată pe ducesa de Cornwall, cu ocazia Jubileului care marchează 70 de ani de domnie.

Monarhul Marii Britanii a anunțat că dorește ca ducesa de Cornwall, Camilla, să aibă numele de „regină” atunci când moștenitorul Coroanei, prințul Charles, va deveni rege, relatează BBC.

Într-un mesaj care marchează cea de-a 70-a aniversare a domniei sale, Regina Elisabeta a II-a a spus că este „dorința ei sinceră” ca ducesa de Cornwall, Camilla, să aibă acest titlu.

Până acum, existau speculații că soția prințului Charles va fi numită „Prințesă consoartă”, dar în mesajul Reginei Elisabeta a II-a cu ocazia Jubileului de Platină se spune că, „atunci când va veni acel moment”, Camilla trebuie să devină „regina consoartă”.

Mesajul reginei, transmis cu ocazia aniversării urcării sale pe tron, în 1952, tranșează astfel direct problema nerezolvată a viitorului titlu al ducesei de Cornwall.

Un purtător de cuvânt al Clarence House a declarat că Prințul de Wales și Ducesa de Cornwall au fost „emoționați și onorați” de cuvintele reginei.

Camilla și Charles sunt căsătoriți din 2005, iar ducesa este cea de-a doua soție a prințului de Wales, după prințesa Diana, de care a divorțat în 1996 și care a murit într-un accident de mașină un an mai târziu, în 1997.

ARTICOLE SIMILARE

Maria Dragomiroiu, ipostaze sexy pe plaja din Miami. Cum arată în costum de baie la 66 de ani

Andreea Damian

Samsung, scuze după ce a scos un vibrator inteligent de pe afișaj la un eveniment destinat femeilor

realitatea

Revoluția sutienelor – nu se mai poartă modelele Push-up, în 2018 este la modă confortul

realitatea

Loredana, o nouă apariție sexy în izolare

Tabu Tabu

Cele mai bune instrumente folosite pentru masaj facial. Cum știi pe care să-l alegi

Andreea Damian

Tendințele alimentare care vor fi un succes în 2021

Andreea Damian

Scrie un comentariu