Tabu
Image default
lifestyle

Campanie pentru copiii de la Valea Plopului – Un covrigel de Paste

Un grup de voluntari a pornit o campanie umanitara numita “Un covrigel de Paste” pentru cei din Valea Plopului ai caror parinti nu au posibilitatea sa le puna pe masa micutilor toate bunatatile.

Micutii de acolo au nevoie de ajutorul nostru. Dupa cum probabil stiti cu totii, produsele de post sunt si foarte scumpe, iar un covrig le umple stomacelul dar nu-i si hraneste, asa ca strangem mana de mana si le dam micutilor tot ceea ce putem.

Povestea lor este una cat se poate de emotionanta. De exemplu, intr-o iarna, atunci cand l unul din micuti a fost intrebat de ce se roaga inainte de masa … raspunsul a fost coplesitor : ca sa-i iubeasca Dumnezeu pe cei care le-au trimis “bunatati” – desi in farfuriile lor se gaseau cartofi prajiti, masline si pateu cu soia …

Campania isi propune sa ii ajute pe cei 450 de copii, orfani sau abandonati, cu varste intre … cateva luni si 18 ani … acesti copii sunt crescuti de parintele Tanase …

Toti cei dornici sa doneze ALIMENTE, HAINUTE, jucarii, MEDICAMENTE, produse de igiena , o pot face, la:

Sediul Gradinitei Children’s Joy, din Str. Gramont nr 3, sector 4, Bucuresti , intre 08:00 si 18:30 ( ca punct de reper: rondul de la Cosbuc, bulevardul Regina Maria – a doua statie cu tramvaiul 32, de la Piata Unirii spre Mall Liberty Center) sau la Hotel TEMPO din Bucuresti, situat pe Strada Armand Călinescu, langa Biserica Armeneasca.

Rugamintea este ca tot ceea ce donati sa fie impachetat frumos. Produsele sa aiba termenul de garantie valabil, iar hainutele si jucariile sa fie spalate, in conditii bune, daca se poate sortate dupa varsta si sex.

Pentru orice alte detailii :

[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]

Oana Cuzinoraceala

ARTICOLE SIMILARE

Kate Winslet o va interpreta pe Vivienne Westwood

realitatea

Drew Barrymore pleacă la Bollywood

realitatea

Premiu pentru Teatrul Național “Radu Stanca- din Sibiu

realitatea

Mama lui Scarlett Johansson a adoptat o fetiță

realitatea

Havasi, pianistul publicului roman

Lady Gaga deranjată de faptul că “i-a fost insultat vaginul”

realitatea

Scrie un comentariu