Tabu
Image default
lifestyle

TRAGEDIE: Campioana romanca incendiata de sot!

O tânără de 20 de ani din Iaşi, fostă campioană la canotaj, se află în comă la un spital de Bucureşti după ce soţul ei, într-un exces de furie, a stropit-o cu benzină şi i-a dat foc. Bărbatul a fost arestat vineri, 27 iulie. Dacă va supravieţui, soţia sa va rămâne mutilată pe viaţă, scrie www.adevarul.ro. Ea, o frumoasă sportivă de performanţă, se zbate între viaţă şi moarte pe un pat de spital din Bucureşti şi dacă va supravieţui va rămâne mutilată pe viaţă. El a fost arestat ieri pentru 29 de zile şi riscă să petreacă ani grei în spatele gratiilor.

Povestea de groază a tinerilor Oana şi Gabriel Albu, de 20, respectiv 23 de ani, a început în urmă cu o săptămână atunci când, într-un exces de furie, tânărul şi-a stropit nevasta cu benzină şi i-a dat foc.

Gabriel Albu, absolvent al Facultăţii de Electronică, s-a întors de la muncă şi a început să se certe cu iubita sa. Gâlceava din familia celor doi pornea adesea din cauza supărării pe socri ai tânărului. Amândoi locuiau în casa părinţilor fetei din comuna Ţuţora iar Gabriel Albu era nemulţumit că socrii săi nu doresc să îi facă acte pe casă.

De asemenea, în mintea băiatului, părinţii săi sădiseră ideea că soţia l-ar înşela. Pe 20 iulie, tânărul s-a întors de la serviciu şi după o dispută verbală cu Oana Albu, aceasta l-a ameninţat că îl va părăsi. În acel moment, Gabriel a pus mâna pe o canistră plină cu benzină şi a stropit-o din cap până în picioare pe iubita sa. Ulterior, a aprins o brichetă şi i-a dat foc.
Fata a ars ca o torţă şi a ieşit cuprinsă de flăcări din casa care avea să ardă aproape până la temelii.
Tânăra a fost transportată ulterior cu un elicopter SMURD la Spitalul Clinic de Chirurgie Plastică Reparatorie şi Arsuri din Bucureşti, acolo unde este în comă indusă. Supravieţuieşte doar cu ajutorul aparatelor.

“Andreea este în stare foarte gravă. Este în comă şi medicii nu o pot opera încă. Respiră cu ajutorul aparatelor. Aş vrea să deschidă ochii şi să mă ţină de mână. Are pe tot corpul arsuri adânci, este de nerecunoscut. Dacă nu i-ar fi indus starea de comă, ar fi murit din cauza durerilor. Fetiţa mea se chinuie şi mă rog să-i dea Dumnezeu zile. Eu stau zi şi noapte la capul ei. Ca mama este cumplit să-ţi vezi copilul în halul ăsta. Avem mare nevoie de donatori de sânge, grupa A2 negativ”, a marturisit telefonic, pentru bzi.ro, mama Andreei, care se află cu aceasta la Bucureşti.

Tatăl fetei a rememorat şi el, pentru sursa citată, incidentul grav din urmă cu o săptămână, care i-a distrus viaţa fetei sale. “Vineri noaptea au avut o ceartă, dar nu ne-am băgat pentru că de obicei se împăcau repede. Nu mi-am auzit decât fetiţa cum ţipa cu toată puterea, iar apoi am văzut-o cum a ieşit din casa în flăcări. A fost făcuta scrum într-o clipă. Cuscrii nu ne-au sunat nici până în ziua de azi. Noi căutăm disperaţi donatori de sânge şi piele prin sat. În acea noapte i-am sunat să-i anuntam, dar ei au spus că trebuie să meargă la o nuntă. Au petrecut în timp ce fetiţa mea era mai mult moartă decat vie. Sunt bărbat, dar plang în fiecare zi când mă gândesc că a fost o campioană cu medalii la gât şi acum mă gândesc cu groază la ce-i mai rău”, a spus Cristian Cârju, tatăl fetei. În trecut, Oana Albu a fost campioană la canotaj, în prezent ea retrăgându-se din activitate în urmă cu ceva vreme.

La scurt timp după incident, Gabriel Albu a fost internat la Spitalul de Psihiatrie “Socola” din Iaşi. “S-a concluzionat că tânărul a avut discernământ în momentul comiterii faptei, iar procurorul a dispus reţinerea sa pentru 24 de ore”, a precizat Carmina Pascal, procuror-şef al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi. Vineri după-amiază, ieşeanul a fost arestat pentru 29 de zile. El este acuzat de tentativă de omor deosebit de grav şi distrugere prin incendiere.

ARTICOLE SIMILARE

My Grandma’s Backyard

realitatea

Tu în ce dormi

realitatea

Eric Dane, filmat în toiul unei partide de sex în trei

realitatea

Bustul lui CARMEN BRUMA infloreste constant! FOTO

Kylie Minogue admite folosirea botoxului

realitatea

Copiii lui Michael acordă primul interviu după moartea tatălui lor

realitatea

2 comentarii

gratyela 28 July 2013 at 13:07

pfff,pentru niste prapadite de acte ptr o casa????era destul de tanar avea tot timpul inainte ptr a-si construi una…pacat de tineretea ei..nui vorba nici de medalii nici de nimic altceva ii o fiinta omeneasca …cum ii poti face asa ceva unei persoane..nu ii poti face asta nici unui strain dar sotiei sau sotului…sunt altii care o duc mult mai rau si nu au recurs niciodata la ai face asa ceva celor de langa ei…eu am suportat 13 ani din viata mea ,socrii si cumnatii,am scos bani din banca pentru casa si a fost cumparata pe numele socrilor,dar niciodata nu mia trecut sa fac rau cuiva cu toate ca am fost nevoita sa renunt la ce am strans 13 ani nu as putea face asa ceva …pacat de tineretea lor .imi pare rau pentru suferintele care le va indura aceasta fata

Răspunde
Ana 29 July 2013 at 17:50

Uitati-va la FATZA lui…deci daca nu se vede pe el ca e PRIMITIV, atunci…..Fata, cum te-ai putut marita cu un dobitoc din asta, cu un CRIMINAl? unde te-ai grabit fata draga sa te mariti la 20 de ani cu un lacom debil mintal ……Cum sa iti stropesti nevasta cu benzina si sa ii dai foc….cine l-a crescut pe criminalul asta, pe animalul asta sa nu mai aiba nicio zi de liniste tot restul vietii, sa isi vada copilul in inchisoare si cind vor muri, sa fie tot acolo.

Răspunde

Scrie un comentariu