Tabu
Image default
lifestyle

Campionatul de shopping Tabu – Finala

La acest sfarsit de saptamana, cele mai elegante, rapide si eficiente shopperite, castigatoare ale etapelor din Bucuresti, Cluj, Constanta si Iasi s-au intalnit la Bucuresti pentru Marea Finala a Campionatului de Shopping Tabu.

Povestea a inceput anul trecut, cind Tabu – cea mai curajoasa revista de femei – si-a propus si a reusit sa demonstreze ca shoppingul se poate face rapid, elegant si eficient. Succesul primei editii a Campionatului de Shopping Tabu (vezi detalii aici) ne-a determinat sa extindem competitia in acest an la nivel national

Sambata, 14 noiembrie, revista Tabu a reunit in Baneasa Shopping City castigatoarele celor patru etape ale Campionatul de Shopping Tabu 2009 desfasurate de-alungul anului in Bucuresti, Cluj, Constanta si Iasi, pentru a se intrece in Marea Finala. Cele 12 finaliste au concurat pe echipe, reprezentand fiecare orasul in care au castigat la etape. Dupa mai bine de doua ore de competitie si buna dispozitie, s-a stabilit si orasele castigatoare. Prima proba (Sprint pe tocuri de 12 cm) a fost adjudecata de echipa din Bucuresti (reprezentata de Alina Girleanu, Loredana Meret si Alina Badoi). Cea de a doua proba a reprezentat o surpriza pentru finaliste. Ele au trebuit sa fie gratioase pe pasi de dans, invatati pe loc de la doi multiplii campioni la dans sportiv. Eleganta reprezentantei Iasului a convins juriul, echipa din Moldova ( reprezentata de Ioana Ciubotaru, Cristina Tascu si Elena Popaene) castigand proba cu numarul doi. Finalistele de la Cluj ( Alexandra Gatan, Raluca Muresan si Anca Cimpoesu) si-au demonstrat calitatile de fashioniste  la proba trei (Fashion speed). Ultima proba (Maratonul magazinelor) a fost adjudecata tot de fetele care au reprezentat Iasul, echipa fiind desemnata castigatoarea Finalei Campionatului de Shopping Tabu 2009.

Participantele au fost recompensate de partenerii evenimentului: magazinele Humanic, Baneasa Shopping City, YVY Bags si BitDefenser. Castigatoarele finalei au primit premii in bani de sponsorul oficial al evenimentului Mastercard   (3 premii a 500 ron si unul de 800 ron).

.

ARTICOLE SIMILARE

Connect-R a lansat clipul “Vara nu dorm” (VIDEO)

Pink a devenit tatuaj pe piciorul fostului soț

realitatea

AUTOR, târgul de bijuterie contemporană

realitatea

Eva Mendes a făcut sex în toate cele 50 de state ale Americii

realitatea

SIMONA HALEP, fericita la nunta! FOTO!

Ce spune Mircea Badea despre silueta Elenei Udrea!

Scrie un comentariu