Tabu
Image default
PEOPLE

Când ar trebui să nască Gina Pistol

Toată lumea știe că îndrăgita vedetă de televiziune și iubita lui Smiley a anunțat că este însărcinată și că au anunțat abia după primul trimestru de sarcină că să fie siguri că totul este în regulă. Iată că noi am aflat că Gina Pistol ar putea să nască chiar în preajma zilei sale de naștere sau după.
Dacă anii trecuți de ziua ei de naștere se află pe meleaguri străine pentru a filma pentru un reality-show celebru, iată că anul acesta nu se va mai întâmplă asta. Și asta pentru că Gina Pistol este însărcinată și va naște chiar în preajma zilei sale de naștere care va fi pe 9 decembrie.

smiley-gina-pistol-parintiAnul acesta vedeta va împlini 39 de ani și probabil că se va bucură de cel mai frumos cadou pe care i l-a făcut viață și anume că ea și Smiley vor deveni părinți pentru prima oară. Gina Pistol și Smiley au făcut anul acest 3 ani de relație și nu numai că au hotărât să nu se mai ascundă, dar iată că în izolare au conceput și un copil, o fetiță, așa cum au povestit chiar ei într-un interviu de pe canalul de Youtube al lui Smiley. Cei doi abia s-au întors dintr-o vacanță în Grecia unde s-au relaxat alături de prietenii lor Speak și Ștefania. Iar acum s-au întors din nou la muncă.

ARTICOLE SIMILARE

Adelina Pestrițu și-a mărit familia. Primele imagini cu noul membru

Andreea Damian

Sharon Stone a pozat topless la 61 de ani şi a recreat scena din Basic Instinct

Andreea Damian

Zac Efron a avut o aventură cu o fostă Spice Girl

Andreea Damian

Inna și Alina Eremia, sexy pentru Saga Festival

Tabu Tabu

Cum arată Gabriela Prisăcariu la 5 săptămâni după naștere. Poze needitate pe Instagram

Andreea Damian

Albert și Charlene de Monaco, divorț în secret

Andreea Damian

Scrie un comentariu