Tabu
Image default
LIFE & LOVE

Cand femeia isi ia viata si destinul in propriile maini – curajul de a alege expresia sexualitatii

„Daca” suna atat de banal insa transpus in propozitia nedumeririi, acel „daca” devine un semn greu de dus toata viata. Ce ar fi daca…ne intrebam adesea despre multiplele actiuni pe care nu indraznim sa le intreprindem. Se numeste curaj si asumare si poate fi lectia vietii. Pentru cele care au trecut de acest prag sau poate ca nici nu si-au pus problema in felul acesta, expresia sexualitatii sau pur si simplu dorinta de a exploata o sansa cu potential financiar, este libertatea zilelor pe care le traiesc.

Vazut din aceasta perspectiva, un studio de videochat este un loc de munca de rang al vremurilor moderne, ce imbina perfect dezinhibitia cu stilul indraznet, feminitatea si puterea acesteia de a starni admiratie. Videochatul este nici grotesc, nici jobul plictisitor, static ca cel de birou. Este mai degraba interactiv, plin de pasiune.

Dar de fapt ce este videochatul?

Ca definitie concreta se refera la conversatii online pe care modelele le au cu diverse persoane de sex opus. Fetele ce alcatuiesc echipa unui studio de acest gen sunt numite modele, iar asta spune multe. Este definitia clara a faptului ca poarta un anumit statut, ca se tine cont de imagine si ca intr-o forma sau alta fetele isi expun frumusetea formelor si de aceea sunt modele.

Cat despre conversatiile in sine, acestea se desfasoara strict online. Asa zisa intalnire inseamna de fapt conversatii private. Ce se intampla concret pe parcursul acestora, e greu de definit. Pentru ca fiecare admirator in parte poarta discutia dupa propriul stil, cum fiecare model in parte intretine discutia dupa propriul stil. O arta a discutiilor ce se aprinde cu pasiune pentru ca frumusetea feminina a fost mereu subiect atractiv.

Raportandu-ne la clasa de studiouri de prestigiu, asa cum este spre exemplu www.beyou-studio.ro, videochatul a prins contur si s-a dezvoltat datorita unui public larg interesat. Conditiile oferite sunt total aparte si din punct de vedere financiar satisfactia este una garantata. Se vorbeste de sute de mii de dolari, se vorbeste despre comisioane si rasplata baneasca chiar si pentru o recomandare a unui viitor model de videochat.

Care sunt de fapt marile atractii si beneficii in a lucra intr-un astfel de mediu

O simpla comparatie intre generatii dovedeste ca tinerele sunt acum, in 2018, mai dezinhibate, mai indraznete, mai curajoase. Nu se ascund dupa deget, stiu ce vor si nu se feresc sa obtina asta. Pentru ca implinirea financiara si nu numai nu mai trebuie sa treaca prin etapele de frustrare de a nu gasi un loc de munca pentru ca lipsa de experienta conteaza foarte mult.

Avantajele pe care le cunosc cele care lucreaza in astfel de studiouri sunt duale. Pe de-o parte se refera la viata profesionala, la startul in viata pentru ca partea financiara este clar un ghid, un reper fara doar si poate. Un venit de 3000 de lei, in conditiile in care piata muncii la momentul acesta este saraca in oferta baneasca insa plina de pretentii, o suma de acest gen chiar si pentru cele la inceput de drum in cariera inseamna mai mult decat o oferta greu de refuzat.

Pe de alta parte, tine de viata personala, de castigul ce tine de dezvoltare. Studioul Be You spre exemplu include in oferta de angajare si trainingul necesar pentru ca si incepatoarele sa aiba la fel de multe sanse de a castiga mai mult. Trainingul este unul complex si le ajuta pe fete sa invete mai bine limba engleza, sa aiba incredere in fortele proprii, sa stapaneasca tot mai bine arta conversatiilor.

Dincolo de stereotipuri, dincolo de clasice tipare, videochatul este lumea care iti deschide alte orizonturi, lumea care iti da o sansa sa iti arati capacitatea de a fi dezinhibata, spre exemplu. Este o lume a libertatii, cand stilul conservator al romanilor dispare. Ofera siguranta, stabilitate si in acelasi timp confidentialitate.

Si se pare ca mitul ca romancele sunt printre cele mai atragatoare si frumoase femei din lume nu a ramas doar un mit. Realitatea confirma ca Romania este lider mondial pe aceasta nisa. Se intelege ca admiratori sunt si asta face ca un context favorabil sa se contureze. Ramane doar o alegere personala a celor care pot deveni modele sa isi spuna cuvantul, ramane sa decida acestea in ce masura isi pun la incercare feminitatea cu toate atributele sale, sa decida pentru sine un destin mai bun, o viata mai fructuoasa financiar vorbind.

ARTICOLE SIMILARE

Exista un numar ideal de parteneri sexuali inainte de casatorie?

realitatea

Femeile dominante ale zodiacului

Andreea Damian

Friendzone. De ce?

Este oficial: oamenii care au parte de sex regulat au o viaţă mai bună

Bărbații bogați oferă femeilor mai multe orgasme

realitatea

Gimnasta medaliată cu aur care s-a reinventat ca actriţă de filme pentru adulți

Andreea Damian

Scrie un comentariu