Tabu
Image default
CULTURESlider

Când începe sezonul 3 al serialului „Emily in Paris“ – VIDEO

Cel de-al treilea sezon al comediei cu Lily Collins în rolul lui Emily Cooper va avea premiera pe 21 decembrie. „Emily in Paris” o are în centru pe Emily, interpretată de Lili Collins, o tânără director de marketing din Chicago care ajunge să lucreze la Paris când companiei ei cumpără o firmă franceză. Aici are parte de numeroase aventuri.

Serialul se va axa pe protagonişti, renunţând la înşiruirea clişeelor despre stilul de viață francez și cel american în favoarea unei ”confruntări între persoanje”, a spus Star, care este totodată producător executiv şi scenarist al serialului.

„Se simte mai puţin ca un peşte pe uscat şi îmbrăţişează cultura din jurul ei“, a spus Collins despre personajul ei, Emily. Urmărit de 58 de milioane de gospodării în prima lună de la premieră, serialul a fost lansat în 2020, în plină perioadă de lockdown din cauza pandemiei de COVID-19, şi a devenit cea mai populară comedie de pe Netflix anul acesta.

În cel de-al treilea sezon, actorii Paul Forman şi Melia Kreiling se alătură distribuţiei. „Apar personaje noi, care aduc multe caracteristici noi şi complică întreaga schemă“, a spus Star.

Serialul a fost creat de Darren Star („Sex and the City” şi „Younger”) şi este produs de MTV Studios, Darren Star Productions şi Jax Media.

ARTICOLE SIMILARE

Ana Ularu apare din nou într-un serial străin

Tabu Tabu

Sărbătoritul zilei de 14 februarie

realitatea

Patricia Arquette: “De ce nu ai voie să fii o femeie sexy la 50 de ani?”

realitatea

Dieta mediteraneană, cea mai bună dietă a anului 2019

Andreea Damian

Colette este cel mai recent film despre cum bărbații și-au asumat pe nedrept munca femeilor

realitatea

Givenchy, critici dure pentru „colierul laț”

Andreea Damian

Scrie un comentariu