Home > Lifestyle > Cand nu era filmata, Bianca a dezvaluit de ce a plecat cu Cristea la Paris!

Cand nu era filmata, Bianca a dezvaluit de ce a plecat cu Cristea la Paris!

Atunci cand a crezut ca nu mai este filmata, Bianca Dragusanu i-a povestit lui Maruta care este adevaratul motiv pentru care a plecat cu Adi Cristea la Paris, in ciuda faptului ca spune ca il iubeste pe Victor Slav.

“Eu il respect, nu ne vorbim urat. Mi-am dat seama ca il iubesc, dar uite ca a trebuit sa gresesc. Parintii lui Victor sunt painea lui Dumnezeu, nu indraznesc sa ma duc la ei. Mama… eu sunt copilul ei, orice fac, asa raman. Nu mai am nimic de pierdut, am facut-o deja.

Daca nu il iubeam… Daca stia ca nu il iubesc (Victor, n.r.), nu mai vorbea cu mine dupa ce am venit de la Paris. Am recunoscut tot, ce puteam sa ii mai zic? Si eu am trecut prin situatii similare in relatia pe care am avut-o (cea cu Cristea, n.r.), am trecut peste ele ani la randul. Ca sa ma conving ca nu e ceea ce trebuie, a trebuit sa-mi dau eu cu stangul in dreptul”, a marturisit Bianca in fata lui Maruta, fara sa stie ca este filmata.

Articole asemanatoare
DIETA Bianca Dragusanu – A slabit 11 kilograme intr-o luna
“CAT imi dai sa-mi spal rufele in public?” Pretul vedetele la TV in Romania
…Pe cand Cruduta nu era, iar Bianca Dragusanu nu se nascuse nici ea! CINE era idolul pustoaicelor! FATA care a innebunit RomaniA!
TELENOVELA LIS continua: OANA a fugit de acasa, VIOREl a ramas fara bani de pacanele! Ce legatura au cu BIANCA DRAGUSANU!

Loading...

Comenteaza acest articol

Cand nu era filmata, Bianca a dezvaluit de ce a plecat cu Cristea la Paris!

by   1 min
0