Tabu
Image default
FASHION Slider

Când starurile inundă covorul roșu cu sclipici

Ce poate fi mai bun decât sezonul sărbătorilor pentru a pune pe tine cele mai strălucitoare ținute pe covorul roșu? În ultima vreme, vedetele le-au adoptat foarte mult. Paietele, sclipiciul și strasurile sunt vedetele finalului de an.

Festivaluri, avanpremiere, ceremonii de premiere… Ce modalitate mai bună de a capta sclipirile de lumină în acest sezon de sărbători decât să porți o rochie cu o mie și una de paiete?

Iată cele mai strălucitoare look-uri de covor roșu.

Imediat ce se lasă noaptea, rochiile, salopetele și chiar jachetele de costum sunt împodobite cu o mie de luminițe. Ca și pe Mariah Carey, care pariase pe o rochie lungă împodobită cu aur și perle care cântăresc aproape douăzeci de kilograme, pentru specialul ei, „Mariah’s Christmas: The Magic Continues”, de pe 3 decembrie.

Jennifer Lawrence a optat, la rândul ei, pentru o rochie aurie cu franjuri, semnată Christian Dior, pentru premiera newyorkeză a filmului „Don’t Look Up”, pe 5 decembrie. În aceeași seară, Scarlett Johansson îmbrăcase o rochie cu spatele gol cu detalii aurii de la Dolce & Gabbana pentru a participa la gala Kennedy Center Honors.

La bărbați, Lionel Messi și cei trei băieți ai săi, Thiago, Mateo și Ciro, au fost toți trei asortați în costume acoperite cu paiete negre, pentru cea de-a 65-a ediție a ceremoniei Balonului de Aur, pe 29 noiembrie la Paris.

ARTICOLE SIMILARE

Amadeus, tinute elegante si muzica pentru toate gusturile

Ultima tendință ușor stupidă pe internet dar care creează dependență: gelatina

Dora Constantinovici

Trend Alert: Fluturi pentru vară

realitatea

Emilia Clarke, despre scenele de sex și nuditate din „Urzeala tronurilor”

Andreea Damian

Maria Şarapova se simte singură în izolare. Și-a făcut public numărul de mobil personal

Andreea Damian

Ce parfum ți se potrivește în funcție de zodie

Andreea Damian

Scrie un comentariu