Tabu
BEAUTYSlider

Când trebuie să folosești șamponul de clarificare

Șamponul de clarificare se găsește și sub denumirea de „purificare”, „detoxifiere” și curățare profundă“ și așa cum sugerează și numele său, are de gând să înlăture acumularea de mizerie și produse din părul tău, precum ceara, uleiuri de păr, spumă de păr, șampon uscat.

Toate aceste produse pot fi dăunătoare pentru părul tău, dar șampoanele de clarificare ajută de asemenea la îndepărtarea acestora, plus la îndepărtarea depozitelor minerale din apa tare și a clorului și a altor substanțe chimice care se lipesc de păr într-o piscină.

Cele mai multe șampoane regulate sunt formulate pentru a curăța ușor, cu o proporție mai mică de agenți tensioactivi (agenți de curățare) comparativ cu ingredientele de hidratare – de aceea fac parul să arate și să se simtă strălucitor și neted. În comparație, șampoanele de clarificare se referă la curățare: ele conțin mai puțini agenți de condiționare și mai mulți agenți tensioactivi, pentru a curăța părul cât mai bine posibil.

Chiar dacă vă iubiți toate produsele obișnuite de păr, este util să folosiți ocazional un șampon clarificator pentru a elimina orice acumulare. Siliconii, ceara și alte ingrediente vă acoperă firele și se înalță unul peste celălalt în timp. Totul va funcționa mai bine și va arăta mai bine dacă produsele preferate încep de la o fundație curată.

Ai părul gras? Un șampon clarificator ar putea face față acestei probleme, oferindu-ți o curățare mai profundă și mai puțin hidratantă. Și pentru a păstra cât mai mult timp părul blond, un șampon clarificator poate fi de asemenea de ajutor, pentru că un asemenea șampon face părul foarte poros, ceea ce înseamnă că absoarbe mai ușor tonurile galbene din mediul înconjurător.

ARTICOLE SIMILARE

Ținuta lui Jill Biden de la investirea soțului, creație americană. Mesajul puternic pe care l-a transmis

Andreea Damian

Cum să prepari chec cu banane folosind ingredientul secret al lui Meghan Markle

Andreea Damian

Hair trend: New Garconne

realitatea

Motivul incredibil pentru care Toni Grecu s-a mutat de lângă Laura Andreșan

Andreea Damian

Cum va petrece Meghan Markle primul ei Crăciun regal

Andreea Damian

Nicolas Di Felice ⎪ Renașterea brandului Courrèges

Ciocîrlan

Scrie un comentariu