Tabu
PEOPLE

Când va deveni tată Liviu Varciu pentru a treia oară! Am aflat secretul bine păzit al iubitei

Liviu-Varciu-si-Anda-Calin

Bomba lunii trecute, neconfirmată încă de cuplu, este că Liviu Varciu și Anda Călin vor deveni părinți, el pentru a treia oară iar ea a două. Însă puțini știu când va naște iubita bărbatului care este fericit că toate îi merg din plin, iar în luna martie are parte de două aniversări și o lansare de film în calitate de producător.
Luna martie va fi specială pentru cuplul Liviu Varciu – Anda Călin, care anul acesta, în vara, vor deveni din nou părinții unui băiețel. Actorul prezentator și producător mai are o fetiță cu iubita lui, Anastasia Maria de doi ani și jumătate și o altă de 17 ani, Carmina. cu fosta iubita Ami Teiceanu. Liviu se poate spune că este un tată responsabil care muncește pentru fetele lui și în acest moment se poate spune că este foarte implicat în mai multe proiecte.

liviu varciu si anda calin
liviu varciu si anda calin

Unul dintre acestea este proiectul de emisiune de dating pe care îl prezintă iar al doliea este în calitate de producător. Pentru că Varciu a investit împreună cu iubita lui în filmul “Zăpadă, ceai și dragoste”, care va intră în cinematografe din 27 martie. “S-a potrivit că aniversările celor doi să fie în martie, unul pe 17 și celălat pe 31, iar filmul să fie lansat undeva la mijloc. Puțini știu că iubita lui Liviu a contribuit și ea la filmul pe care l-au făcut și a investit 100.000 de mii de euro luați de pe apartamentul pe care l-a vândut în pelicula de comedie. Însă i-a dat banii că împrumut și oficial, pentru că va dori să-i recupereze la un moment dat”, a povestit o sursă din preajma celor doi. Cei doi îndrăgostiți se înțeleg foarte bine și nu este exclus că în curând să se audă și de o nuntă, însă nu știm dacă mai înainte va fi botezeul sau nuntă.

ARTICOLE SIMILARE

Madonna face o declarație puternică împotriva violenței și armelor în clipul “God Control”

realitatea

Mariah Carey a slăbit enorm după ce și-a micșorat stomacul și a pozat sexy

Andreea Damian

Rihanna a trimis pe podium două gravide îmbrăcate sumar

Andreea Damian

Shakira si Pique formează cel mai atractiv cuplu din lume

Andreea Damian

Camila Cabello recunoaște: a furat din Palatul Kensington. Reacția delicioasă a ducilor de Cambridge

Andreea Damian

Aniversare specială pentru producătorul și actorul Codin Maticiuc

Tabu Tabu

Scrie un comentariu