Tabu
Image default
CULTURE Slider

Când vor avea loc festivalurile UNTOLD, NEVERSEA și ELECTRIC CASTLE în 2021

Iubitorii de muzică electronică au avut de suferit anul acesta, din cauza pandemiei. Cele mai importante festivalui au fost anulate, acestea fiind reprogramate pentru anul viitor.

Neversea 2021 va avea loc între 8-11 iulie, data festivalului a fost aleasă de fanii din întreaga lume. În acest an, pentru prima dată, fanii din întreaga lume au avut ocazia să aleagă data ediției festivalului de anul viitor. Aceștia au putut vota pe neversea.com data la care își doresc să aibă loc festivalul în 2021. Și au ales, așa că organizatorii au început pregătirile pentru cea de-a patra ediție Neversea.

De asemenea, și UNTOLD și-a ales intervalul din anul 2021, în perioada 5-8 august. Cele 50.000 de persoane care  și-au achiziționat bilet pentru anul acesta vor avea acces la oricare dintre următoarele trei ediții, au anunțat organizatorii.

Cea de-a opta ediție a Electric Castle a fost reprogramată pentru 14-18 iulie 2021. Organizatorii au anunțat deja și primii artiști mari care vor fi prezenți, iar printre aceștia se numără: Twenty One Pilots, Gorrillaz și Deftones.

ARTICOLE SIMILARE

Fusta lungă | Cele mai trendy modele de purtat vara aceasta

Andreea Damian

Meghan Markle a intrat în concediu de maternitate

Andreea Damian

Stella McCartney a promovat hainele reciclate la săptămâna modei de la Paris

realitatea

Miki de la K-pital, 18 ani de iubire fără acte. De ce nu se căsătorește cu iubitul ei

Andreea Damian

Ce au în comun Regina Elisabeta a II-a și actrița Marilyn Monroe

Andreea Damian

Prințul Harry și Meghan Markle și-au botezat bebelușul și au făcut publice primele imagini

Andreea Damian

Scrie un comentariu