Tabu
Image default
CULTURESlider

Când vor avea loc festivalurile UNTOLD, NEVERSEA și ELECTRIC CASTLE în 2021

Iubitorii de muzică electronică au avut de suferit anul acesta, din cauza pandemiei. Cele mai importante festivalui au fost anulate, acestea fiind reprogramate pentru anul viitor.

Neversea 2021 va avea loc între 8-11 iulie, data festivalului a fost aleasă de fanii din întreaga lume. În acest an, pentru prima dată, fanii din întreaga lume au avut ocazia să aleagă data ediției festivalului de anul viitor. Aceștia au putut vota pe neversea.com data la care își doresc să aibă loc festivalul în 2021. Și au ales, așa că organizatorii au început pregătirile pentru cea de-a patra ediție Neversea.

De asemenea, și UNTOLD și-a ales intervalul din anul 2021, în perioada 5-8 august. Cele 50.000 de persoane care  și-au achiziționat bilet pentru anul acesta vor avea acces la oricare dintre următoarele trei ediții, au anunțat organizatorii.

Cea de-a opta ediție a Electric Castle a fost reprogramată pentru 14-18 iulie 2021. Organizatorii au anunțat deja și primii artiști mari care vor fi prezenți, iar printre aceștia se numără: Twenty One Pilots, Gorrillaz și Deftones.

ARTICOLE SIMILARE

TREND ALERT: în vara lui 2018 se poartă pălăriile supradimensionate din paie

realitatea

Trupa Interzis lanseaza Al doilea album

realitatea

ANDREEA ANTONESCU si ANDREEA BALAN au castigat 2 milioane de euro

Kate Middleton nu are voie să dea autografe dintr-un motiv foarte important

Andreea Damian

Raw Generation Expo isi deschide portile pentru cea de-a saptea editie

MIRCEA ZARA ŞI SHURUBEL, GAZDELE COVORULUI ROŞU ROMANIAN MUSIC AWARDS!

Scrie un comentariu