Tabu
CULTURESlider

Când vor avea loc festivalurile UNTOLD, NEVERSEA și ELECTRIC CASTLE în 2021

Iubitorii de muzică electronică au avut de suferit anul acesta, din cauza pandemiei. Cele mai importante festivalui au fost anulate, acestea fiind reprogramate pentru anul viitor.

Neversea 2021 va avea loc între 8-11 iulie, data festivalului a fost aleasă de fanii din întreaga lume. În acest an, pentru prima dată, fanii din întreaga lume au avut ocazia să aleagă data ediției festivalului de anul viitor. Aceștia au putut vota pe neversea.com data la care își doresc să aibă loc festivalul în 2021. Și au ales, așa că organizatorii au început pregătirile pentru cea de-a patra ediție Neversea.

De asemenea, și UNTOLD și-a ales intervalul din anul 2021, în perioada 5-8 august. Cele 50.000 de persoane care  și-au achiziționat bilet pentru anul acesta vor avea acces la oricare dintre următoarele trei ediții, au anunțat organizatorii.

Cea de-a opta ediție a Electric Castle a fost reprogramată pentru 14-18 iulie 2021. Organizatorii au anunțat deja și primii artiști mari care vor fi prezenți, iar printre aceștia se numără: Twenty One Pilots, Gorrillaz și Deftones.

ARTICOLE SIMILARE

Anca Țurcașiu arată fabulos la aproape 51 de ani! Câte kilograme are, de fapt?

Andreea Damian

Există o legătură între infecțiile din timpul sarcinii și autismul copilului, spun cercetătorii

Andreea Damian

S-a sfârșit! Pepe și Raluca Pastramă au divorțat la notar

Andreea Damian

Invata sa realizezi un machiaj corector in functie de forma fetei!

realitatea

Andra și Raluka, la cuțite. Ce s-a întâmplat între cele două

Andreea Damian

Jurnal de introspectie – povestea vernisajului

Scrie un comentariu