Tabu
Image default
CULTURE

Când vor fi acordate premiile Globurile de Aur. În 2022, gala nu se va transmite

Globurile de Aur, care recompensează realizările în cinematografie şi televiziune, vor fi decernate pe 9 ianuarie 2022, a anunţat Asociaţia Presei Străine de la Hollywood.

Într-o scrisoare deschisă adresată creatorilor şi actorilor, publicată online joi seară, HFPA a transmis că, deşi ceremonia din 2022 nu va fi televizată – NBC renunţând la aceasta în urmă cu câteva luni, în contextul controversei legat de lipsa diversităţii în forul care acordă trofeele -, ea va avea loc pe 9 ianuarie.

„În ultimii 78 de ani, ne-am bucurat să ştim că scena noastră a fost gazda unora dintre cele mai importante momente. Globurile de Aur au ajutat la descoperirea unor cineaşti, a schimbat traiectoria unor cariere şi a recunoscut programe şi interpretări inovatoare”, se arată în mesaj.

„Deşi Globurile de Aur nu vor fi televizate în ianuarie 2022, vom continua tradiţia de 78 de ani de recunoaştere a excelenţei în televiziune şi film. Prin screenere, linkuri, streaming şi, în unele cazuri, cinematografe, vă asigurăm că am consumat tot conţinutul eligibil pentru un proces de vot corect şi echitabil”.

NBC a anunţat în luna mai a acestui an că nu va transmite gala din 2022, după o serie de dezvăluiri legat de lipsa diversităţii şi de regulile din cadrul organizaţiei care acordă trofeele.

ARTICOLE SIMILARE

Sărbătoritul zilei

realitatea

LINOTIP ⎪ „Corpul Resursă” cu Arcadie Rusu

Ciocîrlan

FLORIN CALINESCU revine ca …TANTI FLORICA! Prima FOTO!

Blob, organismul misterios fără creier şi cu 720 de sexe

Andreea Damian

Festivalul de Film de la Veneţia | Două producţii româneşti, în selecţie

Andreea Damian

Julio Iglesias va anunta data concertului de la Bucuresti!

realitatea

Scrie un comentariu