Tabu
Image default
CULTURE Slider

Când vor fi organizate festivalurile de muzică anul acesta

Festivalul Electric Castle NU va avea loc în această vară, scrie realitateadecluj.net. Organizatorii au anunțat, marți, când va fi organizată a opta ediție a celebrului festival.

În toate experiențele create, sănătatea și siguranța publicului au fost prioritare. Am muncit în acest spirit și în ultimele 11 luni, pregătind cea de-a 8-a ediție. Din păcate, cu o lună și jumătate înainte de momentul în care aceasta ar fi trebuit să debuteze, nu există niciun scenariu în care noi le-am putea asigura așa cum ne-am dori.

Urmând direcția stabilită de toate marile evenimente din lume și deciziile autorităților din majoritatea statelor europene, pe care anticipăm că și autoritățile române le vor implementa, în curând, anunțăm oficial că ediția a 8-a a Electric Castle se amână pentru perioada 14 – 18 iulie 2021.

Este o decizie foarte dificilă și suntem conștienți de dezamăgirea și tristețea pe care le simt nu doar fanii noștri ci și toți cei care, an de an, fac posibilă fiecare ediție a festivalului. De la echipe de producție, tehnicieni, artiști, arhitecți, comercianți, comunitatea locală și voluntari,  mii de oameni vor simți efectele acestei decizii.

Ne mobilizăm acum pentru a ne reorganiza pe noile coordonate de timp anunțate, primul pas fiind reconfirmarea artiștilor ce ar fi trebuit să fie prezenți, în această vară, pe domeniul Banffy. Toate biletele achiziționate pentru ediția a 8-a rămân valabile, noi detalii și opțiuni urmând a fi anunțate în următoarele zile.

Mulțumim tuturor celor care ne oferă sprijinul lor și îi asigurăm de solidaritatea noastră pe toți colegii noștri din industria de evenimente afectați de situația actuală. Împreună mergem mai departe!”, au transmis organizatorii Electric Castle, potrivit realitateadecluj.net.

Și festivalurile de muzică Neversea, Untold şi Summer Well de anul acesta au fost amânate pentru vara viitoare, din cauza pandemiei de coronavirus.

„În toată incertitudinea care există în industria organizării de evenimente, în România, în contextul în care există condiţii stricte în care oamenii pot lucra împreună şi mai ales în contextul unui proiect de lege recent al Ministerului Culturii, care încă nu a fost aprobat, potrivit căruia evenimentele cu peste 1.000 de participanţi sunt interzise până la 31 august 2020, credem cu tărie că trebuie să dăm dovadă de responsabilitate şi să luăm o decizie finală, privind evenimentele pe care le aşteptaţi vara aceasta”, precizează organizatorii Neversea şi Untold, într-un mesaj publicat în limba engleză, pe Facebook.

Neversea ar fi trebuit să aibă loc anul acesta între 2 şi 5 iulie, la Constanţa, Untold, între 30 iulie şi 2 august, la Cluj-Napoca, iar Summer Well, între 7-9 august, pe Domeniul Ştirbey, din Buftea.

ARTICOLE SIMILARE

Sărbătoritul zilei

realitatea

Alex Velea are o nouă surpriză pentru fanii lui! Ce pregătește solistul

Tabu Tabu

Update: FAMILIA nu are bani sa ridice cadavrul! CIOABA, regele rromilor, a murit in Turcia!

Sophie Turner spune că s-a luptat cu o depresie severă în timpul filmărilor pentru Game of Thrones

realitatea

Fotografie Sorin Onisor – Marea Neagra (episodul 2)

realitatea

Panică la Hollywood! Brad Pitt, în scaunul cu rotile

Andreea Damian

Scrie un comentariu