Tabu
LIFESTYLE Slider

Candice Swanepoel, prima fotografie după naștere i-a adus multe critici

Candice Swanepoel

Fotomodelul Candice Swanepoel a postat pe contul său de Instagram prima fotografie post-partum la doar 12 zile după ce a născut cel de-al doilea copil. Îngeraşul Victoria’s Secret a adus pe lume un băieţel la finalul lunii iunie, pe care l-a botezat Ariel.

Topmodelul în vârstă de 29 de ani a profitat de noua funcție a rețelei de socializare și a cerut fanilor să îi adreseze întrebări. Din păcate, Candice nu se aștepta să fie criticată pentru aspectul său fizic.

Frumoasa blondină a pozat într-un costum de baie din două piese și a postat fotografia la Instagram Stories. Imaginea a fost însoțită de mesajul: „Asta sunt eu la 12 zile după ce am născut. Dacă ai ceva rău să-mi spui, uită-te mai întâi la tine. Societatea poate fi rea cu cineva. Uneori, în aceste momente este imposibil să atingi starndardele de frumusețe. Nu mi-e rușine să îmi arăt burtica de după naștere. Sunt chiar mândră de ea… Mi-am purtat fiul 9 luni în burtică. Cred că mi-am câștigat dreptul să am burtică”. Astfel, Candice Swanepoel le-a dat peste nas celor care au criticat-o și au îndrăznit s-o judece.

Candice Swanpoel este una dintre cele mai frumoase femei din lume şi trăieşte o frumoasă poveste iubire cu logodnicul ei, Hermann Nicoli. Cei doi au devenit părinţi prima oară în octombrie 2016, atunci când fotomodelul a născut un băieţel, botezat Anaca Nicoli.

 

ARTICOLE SIMILARE

CHEESECAKE cu zmeura, reteta delicioasa de vara!

Bijuterii carnivore

realitatea

Locuri magice in Bucuresti – episodul 5

realitatea

Alegerile SUA 2020: Michael Bloomberg vrea și el să fie președintele SUA

Dora Constantinovici

CUM sa fii COLINDATOR de succes by Lorena Lupu

Accesoriile te fac invingatoare, chiar si in bucatarie

realitatea

Scrie un comentariu