Home > Lifestyle > Candice Swanepoel, prima fotografie după naștere i-a adus multe critici

Candice Swanepoel, prima fotografie după naștere i-a adus multe critici

Candice Swanepoel

Fotomodelul Candice Swanepoel a postat pe contul său de Instagram prima fotografie post-partum la doar 12 zile după ce a născut cel de-al doilea copil. Îngeraşul Victoria’s Secret a adus pe lume un băieţel la finalul lunii iunie, pe care l-a botezat Ariel.

Topmodelul în vârstă de 29 de ani a profitat de noua funcție a rețelei de socializare și a cerut fanilor să îi adreseze întrebări. Din păcate, Candice nu se aștepta să fie criticată pentru aspectul său fizic.

Frumoasa blondină a pozat într-un costum de baie din două piese și a postat fotografia la Instagram Stories. Imaginea a fost însoțită de mesajul: „Asta sunt eu la 12 zile după ce am născut. Dacă ai ceva rău să-mi spui, uită-te mai întâi la tine. Societatea poate fi rea cu cineva. Uneori, în aceste momente este imposibil să atingi starndardele de frumusețe. Nu mi-e rușine să îmi arăt burtica de după naștere. Sunt chiar mândră de ea… Mi-am purtat fiul 9 luni în burtică. Cred că mi-am câștigat dreptul să am burtică”. Astfel, Candice Swanepoel le-a dat peste nas celor care au criticat-o și au îndrăznit s-o judece.

Candice Swanpoel este una dintre cele mai frumoase femei din lume şi trăieşte o frumoasă poveste iubire cu logodnicul ei, Hermann Nicoli. Cei doi au devenit părinţi prima oară în octombrie 2016, atunci când fotomodelul a născut un băieţel, botezat Anaca Nicoli.

 

Articole asemanatoare
Candice Swanepoel
Cele trei trucuri geniale la care apelează Candice Swanepoel atunci când aplică anticearcănul
Locul în care fashion-ul și apetitul se întâlnesc!
Cum sa ai silueta ca a modelului Candice Swanepoel
FOTOGRAFIA cu care un manechin Victoria’s Secret şi-a ORIPILAT FANII

Comenteaza acest articol

Candice Swanepoel, prima fotografie după naștere i-a adus multe critici

by Andreea Damian   1 min
0