Tabu
Image default
BEAUTY

Candy Lips: tot ce trebuie să știi despre machiajul permanent pentru buze

„Candy LIps” sau machiajul permanent pentru buze este o tehnică care presupune injectarea de pigmenți roz în buze pentru a le face mai pline, mai simetrice și mai bine definite. Vă spunem tot ce trebuie să știți înainte de a începe.

A avea buze care nu sunt neapărat definite, simetrice sau foarte roz este complet natural și normal. Cu toate acestea, dorința de a avea o gură mai delicioasă și mai marcată ne poate obseda uneori și pentru asta există tehnici diferite. Dacă machiajul este prima opțiune, acesta rămâne doar temporar și poate fi uneori plictisitor să fii nevoită să repeți aceleași gesturi iar și iar pentru a-ți machia gura.

La fel ca și în cazul sprâncenelor, există de câiva ani diverse tehnici de machiaj semipermanent, care oferă un rezultat clar, definit și mai ales, care durează în timp. La fel ca microshading sau microneedling, buzele noastre au și propria lor tehnică: Candy Lips. Această tehnică de machiaj permanent se bazează pe dermopigmentare, pentru a contura buzele și/sau corecta unele imperfecțiuni care te enervează zilnic. Aceștia sunt deci pigmenți de culoare care vor fi injectați în buze, dându-le un aspect ca de proaspăt machiat.

Cum se face Candy Lips?

Pentru a efectua un Candy Lips, specialistul îți va dezinfecta gura, pentru a preveni intrarea bacteriilor în piele. La fel ca pentru un tatuaj, va desena contururile buzelor cu un creion, pentru a marca limitele. Scopul este de a obține un rezultat armonios, așa că nu conta pe un contur al buzelor care va ieși prea mult din conturul tău natural.

Apoi, un ac injectează pigmentul sub buze și aici sunt posibile mai multe tehnici:

Primul este de a amesteca spre interior pe buze (adesea cu pigment mai deschis).
Al doilea este să-ți umpli complet buzele cu același pigment, pentru un efect de ruj.
Al treilea este să folosești mai mult de doi pigmenți pentru a te juca cu nuanțele și pentru a da un efect delicios al buzelor.

Este dureros să-ți faci Candy Lips?

Candy Lips nu este o tehnică dureroasă, dar nici nu este neapărat foarte plăcută. Pe măsură ce pigmenții sunt introduși sub piele, acest lucru poate provoca o ușoară senzație de furnicături. În plus, buzele pot fi ușor umflate zilele următoare, ceea ce este complet normal, dar care poate fi și ușor neplăcut.

Cât rezistă Candy Lips?

În primul rând, este important să reții că buzele Candy se vor schimba rapid în aspect. După vindecare, își va pierde deja din intensitate, caracteristică de care trebuie să ții cont atunci când alegi pigmentul. Pentru a promova vindecarea buzelor, va trebui să aplici o cremă de vindecare, ca pentru un tatuaj. După 3 săptămâni va fi necesară realizarea unui retuș, pentru standardizarea machiajului permanent.

Apoi, pe termen lung, Candy Lips nu se desprinde complet și se estompează relativ puțin, spre deosebire de microblading. Din acest motiv trebuie să fii vigilentă în alegerea intensității pigmentului și a tipului de rezultat pe care îl alegi.

ARTICOLE SIMILARE

Cum sa arati perfect fara machiaj

DR. KADIR: Anca Ţurcaşiu, Bianca Brad şi Nico au vrut să-l cunoască personal pe esteticianul Madonnei!

Ce sa mananci ca sa arati si sa te simti bine in vacanta

6 uleiuri naturale care estompează ridurile fine

Andreea Damian

Crema de noapte – 12 recomandari si sfaturi

Cum să introduci un produs nou în rutina de îngrijire a pielii

Andreea Damian

Scrie un comentariu