Home > Fashion > Cannes 2018. Camila Coelho, pe covorul roșu într-o rochie de 1,3 mil. $

Cannes 2018. Camila Coelho, pe covorul roșu într-o rochie de 1,3 mil. $

camila coelho

Cea de-a 71-a ediției a Festivalului Internațional de Film de la Cannes 2018 a debutat marți, iar cineastul Martin Scorsese şi actrița Cate Blanchett au dat startul celor 11 zile de festival, în care ne așteptăm să vedem ținute superbe, petreceri pline de vedete și momente incredibile.

Covorul roșu a însemnat strălucire, eleganță și ținute spectaculoase. Printre vedetele care au întors privirile tuturor s-a aflat și modelul și influencerul brazilian Camila Coelho care a purtat o ținută de 1,3 milioane de dolari. Rochia cu vedere la picioare poartă semnătura Ralph&Russo.

https://www.instagram.com/p/BiiXO9lncvy/?taken-by=camilacoelho

Camila Coelho, în vârstă de 30 de ani, și-a făcut debutul pe covorul roșu la ceremonia de deschidere a Festivalului de Film de la Cannes 2018 într-o rochie Haute Couture de catifea neagră, mulată pe corp, cu o trenă impresionantă. Modelul și-a completat ținuta cu un colier cu 79 de diamante albe, cercei și inel, toate Messika.

https://www.instagram.com/p/BiiIahFH_VF/?taken-by=camilacoelho

https://www.instagram.com/p/Bih6PFiHku1/?taken-by=camilacoelho

Designerii londonezi Tamara Ralph și Michael Russo, despre care se zvonește că au creat și rochia de mireasă a lui Meghan Markle, au realizat această ținută special pentru Camila. Realizarea ei a durat nu mai puțin de 500 de ore, dar rezultatul a fost pe măsură. Rochia este un model unicat care valorează 1,3 milioane de dolari, fiind cea mai scumpă ținută de pe covorul roșu. Camila Coelho are o afinitate pentru creațiile marca Ralph&Russo, de altfel și Tamara Ralph o consideră pe Camila muza ei.

Camila Coelho este cunoscută pentru canalul de YouTube „MakeUpByCamila” pe care l-a lansat în limba portugheză în iunie 2010. La mai puțin de un an, ea a lansat versiunea în limba engleză a canalului și acum are peste 3,3 milioane de abonați, dar și șapte milioane de urmăritori pe Instagram.

Cate Blanchett, care este președintele juriului, a venit îmbrăcată într-o rochie neagră Armani Prive, pe care a mai purtat-o şi în 2014, la Gala Globurilor de Aur. Festivalul de la Cannes a demarat, marţi seară, cu proiecţia filmului “Everybody Knows/ Todos lo saben”, de Asghar Farhadi, cu cuplul de staruri Penélope Cruz şi Javier Bardem.

 

Articole asemanatoare
Cannes
Festivalul de la Cannes nu va putea avea loc în formatul original
Ngoc Trinh
Modelul fără lenjerie intimă de la Cannes, amendat și condamnat în țara sa din cauza ținutei
Leonardo DiCaprio
Leonardo DiCaprio propune soluţii pentru limitarea încălzirii globale într-un film prezentat la Cannes
Quentin Tarantino
Quentin Tarantino s-a întors la Cannes după 25 de ani de la premiera filmului Pulp Fiction

Comenteaza acest articol

Cannes 2018. Camila Coelho, pe covorul roșu într-o rochie de 1,3 mil. $

by Andreea Damian   1 min
0