Tabu
Image default
lifestyle

Cantand in ploaie. Evenimentele lunii noiembrie!

1-12 noiembrie

A treia ediție a Festivalului Internațional de Muzică de cameră. 13-14 noiembrie la Cluj și Timișoara. Intră pe ­www.sonoro.ro pentru detalii și bilete.

5 noiembrie

Roisin Murphy la Sala Polivalentă. O așteptăm cu muzica ei atât de trip-hop/electro-funk și cu ținutele de divă supremă. Intră pe www.myticket.ro sau pe www.emagic.ro. Åži pentru încălzire, pe site-ul oficial, ca să-i memorezi melodiile: www.roisin.paperheads.co.uk

Luni, 10 noiembrie

În 10 noiembrie îl vei vedea pe Jean Michel Jarre la Sala Polivalentă, într-un spectacol de referință în muzica electronică, OXYGENE. 19-23 noiembrie Mergem la Târgul de Carte Gau­deamus, la Romexpo, în Pavilionul Central și ne facem provizii pentru lecturi în serile lungi de iarnă.

Sâmbătă, 22 noiembrie

Nouvelle Vague revin în România pentru un concert couture la Sala Palatului. Găsești bilete în magazinele Diverta și pe www.myticket.ro

Duminică, 23 noiembrie

Sala Palatului nu a mai fost de multă vreme atât de solicitată în acest anotimp. Îți era dor de „Summer Sun“? Suedezii de la Koop vor cânta aici celebra melodie într-o seară friguroasă de noiembrie.

Luni, 24 noiembrie

Nigel Kennedy vine la Sala Palatului pentru un spectacol extraordinar de jazz cu vioara sa electri­zan­tă. Artistul intrat în Cartea Re­cordu­rilor este un mare admirator al Mariei Tănase, introducând în re­per­toriul său câteva dintre melodiile Doamnei muzicii românești.

Marți, 25 noiembrie

Ziua Internațională pentru elimi­narea violenței împotriva fe­me­ilor. Datele furnizate de Fondul ONU pentru Populație în România sunt îngrijorătoare. Spune NU violenței fizice și verbale!

25-29 noiembrie

A 18-a ediție DaKINO. Pregătește-te pentru vizionări de film pe bandă rulantă.

Miercuri, 26 noiembrie

Tricky la Sala Palatului, cu un come back promițător. Intră pe www.bilete.ro pentru mai multe detalii și bilete la concert.

ARTICOLE SIMILARE

Hugh Jackman va prezenta Premiile Oscar

realitatea

Emma Thompson

realitatea

Torimagia

realitatea

Monica Gabor vorbeste despre tentativa ei de sinucidere!

La 47 de ani, LINDA EVANGELISTA a pozat topless (FOTO)

realitatea

Pamela Anderson, mireasă pentru a patra oară?

realitatea

Scrie un comentariu