Home > Slider > Cântăreață celebră, experiență teribilă la naștere: „Copilul mi-a distrus zona intimă”

Cântăreață celebră, experiență teribilă la naștere: „Copilul mi-a distrus zona intimă”

Cardi B

În luna iulie, cântăreaţa hip hop Cardi B a adus pe lume primul său copil, care se numeşte Kulture Kiari Cephus. Vedeta, în vârstă de 26 de ani, a descris într-un interviu experiența teribilă de la nașterea fetiței sale.

Cardi B, numele de scenă al lui Belcalis Almanzar, a rămas profund traumatizată de nașterea naturală. „Bebelușul mi-a rupt vaginul (n.r. epiziotomie – tăietură de câțiva centimetri de la vulvă în jos). Nimeni nu mi-a spus că mi-l vor coase”, s-a plâns rapperița.

View this post on Instagram

My arm really hurting thoo

A post shared by CARDIVENOM (@iamcardib) on

Deși au trecut mai bine de trei luni de la naștere, Cardi B resimte și acum transformările prin care a trecut corpul ei în timpu travaliului și al nașterii. De aceea, a ținut să le comunice viitoarelor mămici prin intermediul emisiunii lui Jimmy Kimmel că nu e totul roz în ceea ce privește naștere naturală.

„Mi-a rupt vaginul”, a spus Cardi B când a fost întrebată nașterea a fost mai ușoară sau mai grea decât și-a imaginat ea. Artista a continuat: „De ce nimeni nu mi-a spus despre aceste lucruri? Nimeni nu mi-a spus că îmi vor coase vaginul”.

Cardi B și-a anunțat fanii că a născut printr-o fotografie în care apare nud, în ultimele săptămâni de sarcină, într-un decor floral.

https://www.instagram.com/p/BlGE833BJzK/?utm_source=ig_embed

La începutul acestui an, vedeta a declarat, cu ocazia apariţiei în emisiunea Howard Stern Show, că ea şi iubitul ei, rapperul Offset, în vârstă de 26 de ani, aşteaptă o fetiţă. La momentul respectiv, a dezvăluit că Offset a fost cel care s-a ocupat de alegerea numelui copilului. Cardi B a confirmat în iunie că ea şi Offset, pe numele real Kiari Kendrell Cephus, s-au căsătorit în septembrie anul trecut.

 

 

Articole asemanatoare
Cardi B explică de ce a “drogat și jefuit” bărbații înainte de a deveni celebră
cardi B
Cardi B și Nicki Minaj – cucuie dintr-o luptă dezamăgitoare și deprimantă
Cardi B este primul rapper de sex feminin cu două hit-uri pe primul loc în topul Billboard

Comenteaza acest articol

Cântăreață celebră, experiență teribilă la naștere: „Copilul mi-a distrus zona intimă”

by Andreea Damian   1 min
0