Home > Agenda > Am trait s-o vedem si p’asta: CANTAREATA care a aparut fara chiloti la TVR!

Am trait s-o vedem si p’asta: CANTAREATA care a aparut fara chiloti la TVR!

Bijou, cântăreaţa chemată să întreţină atmosfera la extragerea loto de joi, 28 februarie, le-a oferit o surpriză de milioane telespectatorilor. Scandal de proporţii la TVR! În ediţia de joi a concursului Loto 6 din 49 a fost invitată să cânte Bijou, care a oferit imagini incredibile. Imaginile tv au dezvăluit faptul că aceasta nu purta chiloţi pe sub scurta rochie cu care s-a prezentat în faţa camerelor, cinform Cancan.ro.
Premiul cel mare pus în joc la Loto 6 din 49 a fost de peste 3,6 milioane de euro şi foarte mulţi români s-au postat în faţa televizoarelor pentru a urmări în direct, pe TVR1, extragerea care sperau să-i facă milionari. Nici de această dată nu a ghicit nimeni numerele extrase, însă telespectatorii au avut parte de un premiu de consolare.
Articole asemanatoare
Bijou, cantareata fara chiloti, are un copil conceput la 17 ani

1 Response

  1. claudia

    rusine televiziunii romane ca ati ajuns sa promovati asemenea panarame care nu au nici o treaba cu muzica.ne stricati si copii.cna-ul sa se sesizeze si sa amendeze aceasta televiziune care nu are respect pentru noi ce platim abonament.daca nu le da amenda nu o sa mai creada nimeni in cna.la unele televiziuni se dau amenzi pentru fapte mult mai usoare aici ce se intampla??? e preferential?asta nu e bine deloc.

Comenteaza acest articol

Am trait s-o vedem si p’asta: CANTAREATA care a aparut fara chiloti la TVR!

by   <1 min
1