Home > Lifestyle > O cantareata romanca e convinsa ca are CANCER fiindca i s-au facut VRAJI!

O cantareata romanca e convinsa ca are CANCER fiindca i s-au facut VRAJI!

La disperare, oamenii sunt dispusi sa creada orice, de la simple superstitii pana la …vraji! Cântăreața Carmen Șerban trece prin clipe grele. Artista, în  vârstă de 40 de ani, a fost diagnosticată recent cu cancer la sân. Invitată marți, în emisiunea “Happy Hour” de la Pro Tv, Carmen Șerban a  vorbit deschis despre problemele de sănătate pe care le are și a dezvăluit că a  fost diagnosticată cu o formă ușoară de cancer la sân. “Medicii mi-au găsit acum câteva luni bune un cancer la sân, nu e grav, e  benign și a fost depistat la timp. Un singur an nu am făcut control și m-a  costat. În decembrie o să mai fac niște investigații și sper să se fi tras între  timp. E un cancer pe o distanță foarte mică, de 5 milimetri. Importat este  că e benign și poți să trăiești cu el o viață, daca îl ții sub  control. Tind să cred că boala asta s-a depozitat pe sânii mei din cauza  unor materii energetice negative, supărări, vrăji… Mi-a fost foarte greu să aflu că o astfel de boală a poposit în trupul meu.  Plângeam non-stop. Acum mi-am revenit. Merg la un psihoterapeut, merg la preoți,  mă rog foarte mult. Țin posturi, merg la dezlegări, mă spovedesc, mă împărtășesc, peste câteva zile merg la Ierusalim unde o să mă simt ca un copil  într-un magazin cu jucării. Am grijă de sufletul meu, fac curățenia de care are  nevoie sufletul… “, a spus Carmen Șerban.

Cântăreața a spus că, deși este credincioasă, crede în farmece și este  convinsă că i s-au făcut vrăji.

“Oamenii de invidie fac multe. Sunt mulți care cred că dacă nu aș mai fi eu  ar avea mai mult loc, ar avea mai mult de cântat. Sunt și femei care au fost  geloase pe mine, bărbați, dar niciodată pe acest pământ Diavolul nu va fi mai  puternic decât Dumnezeu. Sunt convinsă că până la primăvară nu o să mai am  nimic! Fac un tratament cu ceaiuri și pastile naturale, mă rog și sigur o să fiu  bine”, a spus Carmen Șerban.

Carmen Șerban, în vârstă de 40 de ani, este o cântăreață de muzică de  petrecere și etno.


Mai mult: Carmen Șerban are CANCER la SÂN. Vezi ce spune despre BOALA care i-a dat viața peste cap! – Vedete de la noi | Libertatea.ro

Comenteaza acest articol

O cantareata romanca e convinsa ca are CANCER fiindca i s-au facut VRAJI!

by   1 min
0