Home > Lifestyle > Stiri > CANTAREATA romanca terorizata de sot!

CANTAREATA romanca terorizata de sot!

Roxana, fostă componentă a trupei Trident, se luptă în continuare pentru custodia exclusivă, cu fostul ei soț, Marcel Sârbu, patronul unui cunoscut club din Capitală. Cântăreața trece printr-o adevărată dramă.

“Nu pot să-i răspund încontinuu la telefoane. Am un loc de muncă, trebuie să am grijă de copil. Astăzi am sunat la poliție de trei ori ca să merg acasă. Mă simt hărțuită, mă uit în trafic în stânga și în dreapta. Mi-e frică, sunt o femeie singură cu un copil. M-a pus să semnez o convenție că îi cedez custodia. Am făcut-o de frică. A fost o perioadă foarte grea în care eu nu mi-am văzut copilul, decât atunci când vroia el. Orice ar fi o să lupt oricât pentru copilul meu. Nu am făcut niciun rău nimănui. Cred că toate aceste lucruri la un moment dat să se termine. Aștept ziua când va fi liniște în jurul copilului meu. Am făcut acest copil din dragoste și mi-am dorit să aibă și mamă și tată. Fiica mea este totul pentru mine. Mi-am dorit-o enorm, fac orice pentru ea”, a povestit ea cu lacrimi în ochi în cadrul emisiunii Poveștiri Adevărate de la Acasă Tv.

De când s-a lăsat de muzică, Roxana Blagu are o afacere cu bijuterii artizanale şi lucrează pentru un cunoscut designer român.

Celelate doua componente ale trupei Trident sunt maritate cu milionari: Andreia Sibechi cu israelianul Asi Kahana, iar Loredana Poghirca cu britanicul Oliver Morley, stabilit la Saint Moritz, in Elvetia.

Articole asemanatoare
Roxana ex-Trident, mesaj disperat pe Facebook după ce a pierdut procesul pentru fetiță
Roxana (ex-Trident), devastata dupa ce a pierdut custodia fiicei ei! “Nu pot trai fara Oana”
Roxana ex-Trident a PIERDUT CUSTODIA fetiţei sale! Declaratiile incredibile ale copilului

Comenteaza acest articol

CANTAREATA romanca terorizata de sot!

by   1 min
0