Tabu
Image default
lifestyle

CANTAREATA romanca terorizata de sot!

Roxana, fostă componentă a trupei Trident, se luptă în continuare pentru custodia exclusivă, cu fostul ei soț, Marcel Sârbu, patronul unui cunoscut club din Capitală. Cântăreața trece printr-o adevărată dramă.

“Nu pot să-i răspund încontinuu la telefoane. Am un loc de muncă, trebuie să am grijă de copil. Astăzi am sunat la poliție de trei ori ca să merg acasă. Mă simt hărțuită, mă uit în trafic în stânga și în dreapta. Mi-e frică, sunt o femeie singură cu un copil. M-a pus să semnez o convenție că îi cedez custodia. Am făcut-o de frică. A fost o perioadă foarte grea în care eu nu mi-am văzut copilul, decât atunci când vroia el. Orice ar fi o să lupt oricât pentru copilul meu. Nu am făcut niciun rău nimănui. Cred că toate aceste lucruri la un moment dat să se termine. Aștept ziua când va fi liniște în jurul copilului meu. Am făcut acest copil din dragoste și mi-am dorit să aibă și mamă și tată. Fiica mea este totul pentru mine. Mi-am dorit-o enorm, fac orice pentru ea”, a povestit ea cu lacrimi în ochi în cadrul emisiunii Poveștiri Adevărate de la Acasă Tv.

De când s-a lăsat de muzică, Roxana Blagu are o afacere cu bijuterii artizanale şi lucrează pentru un cunoscut designer român.

Celelate doua componente ale trupei Trident sunt maritate cu milionari: Andreia Sibechi cu israelianul Asi Kahana, iar Loredana Poghirca cu britanicul Oliver Morley, stabilit la Saint Moritz, in Elvetia.

ARTICOLE SIMILARE

Brad Pitt își scoate fiicele-n oraș

realitatea

Katie Price, “violată de o vedetă faimoasă”

realitatea

Madonna urăşte tare hortensiile – VIDEO (replica vedetei la incidentul de săptămâna trecută)

realitatea

Megan Fox, din nou cea mai sexy din lume

realitatea

Jimi Hendrix, cel mai bun chitarist al tuturor timpurilor – VEZI TOPUL COMPLET

realitatea

Să iei cina cu iubitul la Casa Vernescu

realitatea

Scrie un comentariu