Home > Sex-Relatii > Cantareata ROMANCA – virgina la 60 ani!

Cantareata ROMANCA – virgina la 60 ani!

elena_mileaO cântăreaţă de la noie inca virgina la 60 de ani! A făcut marturisirea in premiera, uimind pe toata lumea! Cântăreaţa de muzică populară Elena Milea are 60 de ani, însă a mărturisit că este virgină, chiar dacă are o vârstă la care alte femei au copii şi chiar nepoţi.

Elena Milea a mărturisit că virginitatea ei nu este o întâmplare, ci că pur şi simplu nu şi-a dorit să aibă relaţii sexuale cu vreun bărbat.

“Nu am făcut niciodată sex. Nu mi-am dorit. Am văzut că multe femei nu sunt fericite în căsătorie şi nu am vrut să mă mărit. Nu am vrut să mă încurc în nici un fel. Am avut băieţi care m-au curtat. Nu am vrut. Nu am simţit nevoia, nu mă doare capul din cauza asta… Poate sunteţi şocaţi, dar asta e. Am avut propuneri de genul. Sunt bine aşa, în apele mele. Mă simt extraordinar cum sunt eu acum”, a declarat Elena Milea la emisiunea “Necenzurat”.

Mai mult decât atât, pentru a dovedi că spune adevărul, cântăreaţa de muzică populară şi-a scos certificat medico-legal, care atestă că este virgină şi pe care l-a făcut public în emisiune.
Mai mult: http://www.libertatea.ro/


Comenteaza acest articol

Cantareata ROMANCA – virgina la 60 ani!

by   1 min
0