Home > Agenda > Cine sunt cantaretele romance care recunosc public ca sunt LESBIENE! Legatura cu ADI SANA

Cine sunt cantaretele romance care recunosc public ca sunt LESBIENE! Legatura cu ADI SANA

Au incercat sa cante in spectacole pe patine de rotile, au pozat in FHM, acum incearca si dezvaluiri despre orientarea lor sexuala. Isabelle (23 de ani) si Larisa (20 de ani), fetele care canta in formatia “Roller Sis” si care au fost lansate pe piata muzicala de Adrian Sana cu piesa “Se Thelo”, si-au socat fanii!

Roller Sis sunt cunoscute atat publicului din Romania, cat si celui din Turcia, Rusia si Grecia in urma succesului cu piesa “Se Thelo”. Dupa o perioada de doi ani in care au stat in Germania, surorile s-au intors in tara.

Fetele de la Roller Sis apar in cateva fotografii incendiare, sarutandu-se! Ele au mers chiar mai departe si le-au spus fanilor ca sunt lesbiene! “Nu ne mai putem ascunde! Ne place sa fim tinere si nebune, nu ne judecati! Cine e ingust la minte n-are ce cauta pe pagina noastra! Vrem sa vedem cati baieti si cate fete sunt alaturi de noi…”, au scris fetele drept comentariu la o fotografie.

Contactate telefonic, fetele au recunoscut ca sunt lesbiene si ca nu le pasa de ce spune lumea. “Da, suntem lesbiene! Cine nu ne place, n-are decat! Sa nu intre pe pagina noastra de Facebook, sa schimbe postul atunci cand mergem la tv! Nu e este rusine”, a declarat Isabelle pentru WOWbiz.ro.


Loading...

Comenteaza acest articol

Cine sunt cantaretele romance care recunosc public ca sunt LESBIENE! Legatura cu ADI SANA

by   1 min
0