Tabu
PEOPLESlider

Cântărețul de manele Babasha, prima reacție după ce a fost huiduit la concertul Coldplay

Vlad Babasha, un cunoscut cântăreț de muzică de petrecere, în vârstă de 22 de ani, a fost invitat de trupa Coldplay să cânte, alături de ei, pe scena Arenei Naționale din București.

Momentul a stârnit un val de controverse din partea publicului, care a început să exclame și să huiduie în timp ce Babasha interpreta piesa „Păi Naa”, vizualizată de peste 6.714.000 de ori pe YouTube.

În urma celor întâmplate, cântărețul de manele Babasha a oferit un răspuns și a explicat faptul că impresarii celor de la Coldplay l-au contactat și i-au propus să cânte pe scena Arenei Naționale la concertele de pe 12 și 13 iunie 2024.

Decizia celor din trupa britanică a venit după ce au văzut că, pe YouTube-ul românesc, Babasha se află pe primele locuri în trending nu cu una, ci cu cinci piese.

„Vă salut pe toți! Sunt Babasha și aș vrea să revin și eu cu un răspuns pentru tot ceea ce s-a întâplat, deși nu sunt în măsură să intru în discuții, tocmai fiind în centrul atenției acum. Nu vreau să creadă lumea că profit de așa ceva. Las oamenii la buna lor plăcere să judece situația.

Pentru cine nu știe, cei de la Coldplay au vrut să facă un moment cu un artist român pentru concertul lor, cel de pe 12 și 13 iunie. Ei s-au uitat în topuri muzicale și m-au văzut pe mine. Ei personal i-au contactat pe impresarii mei.

Nu știu câți dintre voi ați fi refuzat o astfel de oportunitate, pentru că vorbim despre un alt nivel și, indiferent de toate huiduielile din lume, tot aș fi acceptat. Așa ceva este o dată în viață. Am avut și o probă de sunet înainte, pentru că așa este normal, cu Chris Martin personal. Lui i-a plăcut foarte tare de mine.

Nu mă așteptam în viața mea să fie chiar atât de rău. Le mulțumesc tuturor celor care mi-au luat apărarea. Sunt câteva persoane de la care nu mă așteptam.

Eu sunt doar un puști de 22 de ani care chiar muncește, zi și noapte, pentru un vis. Pentru cine nu înțelege, maneaua este rău famată doar din cauza rasismului, nu din cauza muzicii în sine.

Străinii ne apreciază, doar românii nu ne apreciază”, a spus Babasha într-un clip video publicat pe contul său de TikTok.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Cum se simte și ce a pățit Andreea Bălan

Tabu Tabu

Theo Rose, adevărul despre cum se înțelege, de fapt, cu Smiley

Andreea Damian

Premiile BAFTA 2021 urmează exemplul Oscarurilor și se amână cu două luni

Andreea Damian

Un muzeu din Maroc îl sărbătorește pe legendarul designer de modă Yves Saint Laurent

realitatea

Cannes 2021. La Civil, de Teodora Ana Mihai, în selecția oficială

Andreea Damian

MNLR | Expoziție de stampe japoneze

Ciocîrlan

Scrie un comentariu