Tabu
PEOPLESlider

Cântărețul Justin Timberlake a fost arestat. Ce s-a întâmplat

Cântărețul Justin Timberlake a fost arestat după ce a fost prins băut la volan, iar presa relatează că actorul și cântărețul de 43 de ani va apărea în scurt timp în fața instanței.

Timberlake a fost arestat în Sag Harbor, o destinație populară de vară pentru celebrități, din Long Island. 

Artistul avea programate mai multe concerte la Chicago, la finalul săptămânii. Surse din Poliție au declarat că polițiștii l-au văzut când a ieșit de la petrecere și au început să-l urmărească.

Pe surse s-au mai aflat că polițiștii au efectuat un test de sobrietate la fața locului și au cerut lui Justin să facă și test cu etilotestul, dar acesta a refuzat.

Câțiva dintre prietenii lui Justin au venit la fața locului și au încercat să îi convingă pe polițiști să-l ierte, dar aceștia au refuzat.

Fost membru al popularei trupe NSYNC, Timberlake este actor, compozitor și unul dintre cei mai bine vânduți artiști muzicali din lume. Vedeta pop a vorbit deschis în trecut despre faptul că a apelat la ajutor de specialitate pentru consumul excesiv de alcool.

Câștigător de 10 ori la Premiile Grammy, Timberlake este cunoscut și pentru rolurile sale din filme, cum ar fi peliculele „The Social Network” (Rețeaua socială) și „Friends With Benefits” (Prieteni cu beneficii).

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Ariana Grande a renunțat la coada de cal. Arată superb cu părul ei natural

Andreea Damian

Racoarea verii – Rulada inghetata in trei straturi

realitatea

Alaptatul in public – un subiect Tabu?

realitatea

Poliamoria sau cum fiica lui Will Smith dă startul unui nou trend în relațiile intime

Andreea Damian

Dorian Popa se laudă cu notele de la BAC după ce a fost prins drogat la volan

Andreea Damian

Lana Del Rey o invită Azealia Banks să se bată la propriu și toată lumea e șocată

realitatea

Scrie un comentariu