Tabu
Image default
lifestyle

Captură la dublu: o comedie în stil Sandra Bullock

Captură la dublu este o comedie de zile mari ce merită vazută! Filmul surprinde într-un mod inedit de comic vieţile a două personaje care se confruntă cu problema singurătăţii.

Aşadar agentul special Sarah Ashburn (Sandra Bullock) duce o viaţă aparent perfectă din punct de vedere al carierei, dar la polul opus când vine vorba de viaţa sa persoanală. Deoarece a fost ancorată o lungă perioadă de timp în problemele ce ţin de muncă nu a reuşit să-şi întemeieze o familie, aflându-se singură la o vârstă mijlocie.
Cel de-al doilea personaj memeorabil este Shannon (Melissa McCarthy) care devine partenera agentului FBI, Ashburn, în misiunea de urmărire şi prindere a unui periculos traficant de droguri. Datorită fatpului că Shannon lucrează în poliţie şi pentru că şi-a închis fratele mai mare devine “oaia neagră” a familiei, lucru ce o determină să se izoleze şi implicit să se mute singură. Aceasta se află la fel ca şi Ashbrun în situaţia femeii singure.

Filmul este condimentat de numeroase momente haioase şi de antiteza dintre aroganţa şi rafinamentul agentului Ashbrurn şi masculinitatea şi lipsa de delicateţe a poliţistei Shannon. Datorită acestei discrepanţe între cele două caractere, Sarah şi Shannon sunt puse în diverse situaţii limită, iar metodele la care recurg pentru a soluţiona problemele sunt de un amuzament fantastic.

Aşadar, dacă vineri 12 iulie 2013, vă propuneţi să ieşiţi în oraş pentru a vă relaxa vă recomand această comedie pentru a încheia o saptămâna de muncă grea într-o manieră cât mai plăcută.

ARTICOLE SIMILARE

Maggie Gyllenhaal le împrumută prietenelor jucăriile erotice

realitatea

Ghici cine trebuie să urmeze cursuri de gestionare a furiei?

realitatea

Actrița Luminița Stoianovici a părăsit definitiv scena

realitatea

Madonna se distrează la Rio. Jesus nu!

realitatea

Leonardo DiCaprio vrea să fie tătic

realitatea

Kate Hudson i-a suflat rolul lui Cameron Diaz

realitatea

Scrie un comentariu