Home > Agenda > stiri > Caravana COOL MODEL 2008

Caravana COOL MODEL 2008

Caravana COOL MODEL 2008 va străbate 28 de orașe în perioada 19 Septembrie – 01 Noiembrie.

COOL MODEL oferă tuturor adolescentelor șansa unică de a ajunge top model cu ajutorul agenției MRA și Revistei Cool Girl.

Cea mai importantă agenție de modele din România și Quelle Romania vor oferi nenumărate premii: cel puțin 3 contracte de modeling la New York, Milano și Paris,alte contracte de modeling pentru majoritateta finalistelor, precum și numeroase premii în produse Quelle pentru toate finalistele concursului.

Pentru mai multe informații click aici.


0 Response

  1. Cinderella

    Nascuta fiind intr-o familie saraca,(parintii muncitori , stiutori de prea putina carte) , mi-am petrecut copilaria cu dorinta de a avea si noi in casa unt.Sa mananc si eu unt pe paine alba, asa cum vedeam la un baiat, Nelu Popescu, vecin si prieten de joaca in curtea de pe Calea Calarasilor nr.48. Ce voiam sa ma fac, cand voi fi mare? Voiam sa fiu musafira !!! De Lasata Secului mergeam la nasi, la masa, cu “plocon” (curcan cu funda rosie, tort si vin in damigeana, toate cumparate cu eforturi financiare considerabile.Si nasa , femeie “subtire”, cu tabieturi de cucoana, punea fata de masa alba, farfurii cu dunga aurie si pahare cu picior, aratandu-ne astfel ca ne respecta, ca pe niste fini …fini.Si mama o tot ruga sa nu se deranjeze, ca eram jenati de atata ospitalitate si atentie. Dar nasa zicea: “De ce? Ca doar sunteti musafiri !”Si mie tare imi placea cand stiam ca sunt si eu …musafir !!! De atunci, am decis ca asta as vrea sa ma fac cand o sa fiu mare .Toata viata sa fiu musafira! Eh!! Nu mi-a iesit, bineinteles.Am ales cariera militara.Ofiter in armata romana, in invatamant, aviatia militara si trupele de parasutisti.Apoi, dupa 27 de ani, la pensie. Acum nu ma mai plang ca n-am unt.

Comenteaza acest articol

Caravana COOL MODEL 2008

by realitatea   <1 min
0