Tabu
Image default
PEOPLESlider

Cardi B explică de ce a “drogat și jefuit” bărbații înainte de a deveni celebră

Cardi B s-a apărat după ce a apărut într-o filmare în care a spus că a drogat și jefuit bărbații care au vrut să facă sex cu ea, în perioada în care a lucrat ca stripteuză, înainte de a deveni faimoasă.

Actrița s-a confruntat cu tone de critici după ce videoclipul postat pe Live Instagram acum a fost din nou pus în circulație pe rețelele sociale. “Dacă au fost sau nu alegeri proaste la vremea respective din partea mea nu pot să zic, am făcut ceea ce trebuia să fac pentru a supraviețui”, a scris ea răspunzând criticilor: “Nu am pretins niciodată că sunt perfectă sau că provin dintr-o lume perfectă”.

Videoclipul original a fost făcut în momentul în care cariera ei a început să decoleze și a fost răspunsul ei pentru unul dintre oamenii care i-au spus că nu-și merită succesul pentru că nu ar fi muncit destul pentru el. “Nimic nu mi-a fost dat gratuit. Nimic”, a spus ea în filmuleț, înainte de a spune că invita bărbații la un hotel iar apoi îi droga și jefuia.

Ca răspuns la adresa indignaților, ea a scris pe Instagram că vorbea “despre lucruri din trecutul meu, bune sau rele, pe care am simțit că trebuie să le fac în acel moment pentru a supraviețui de la o zi la alta”. Ea a adăugat: “Fac parte din cultura hip-hop – un loc în care se poate vorbi liber despre locul din care provin, despre lucrurile greșite pe care a trebuit să le fac pentru a ajunge unde mă aflu acum. Am avut opțiuni foarte limitate”.

Câștigătoarea Grammy a subliniat, de asemenea, că există rapperi care “glorifică crima, violența, drogurile și tâlhăria” și a spus: “Eu nu am glorificat niciodată lucrurile pe care le-am făcut, niciodată nu am menționat aceste lucruri în muzica mea, pentru că nu sunt mândră de trecutul meu și nu simt nevoia  de a-l glorifica”.

La începutul săptămânii, hashtagul #SurvivingCardiB a fost foarte în trend – cu apropos la filmul Surviving R Kelly, documentarul care a făcut lumină asupra acuzațiilor sexuale împotriva vedetei. Unii fani au comparat-o pe cântăreață cu comicul Bill Cosby, care a fost condamnat la închisoare în 2018 după ce a fost acuzat că droga și abuza sexual apoi femeile.

La inceputul acestui an, Cardi B a făcut istorie devenind prima femeie care a câștigat Premiul Grammy pentru cel mai bun album rap de debutInvasion of Privacy.

ARTICOLE SIMILARE

Cum a slăbit Emilia Ghinescu 10 kilograme în două luni fără dietă sau intervenții chirurgicale

Andreea Damian

Cum vor arăta oamenii peste un milion de ani?

realitatea

Fotografie Cristiana Apostol – Suflet Vechi

realitatea

UNTOLD scoate la vânzare alte 10.000 de abonamente la preţ promoţional

Andreea Damian

Reteta de toamna – Pumpkin Spice Latte

realitatea

Daniel Onoriu și-a pus pirostriile! Cine este femeia care i-a cucerit inima fostului pilot de curse: „Am cerut-o și a acceptat” 

Andreea Damian

Scrie un comentariu