Home > Agenda > Cardi B se alătură distribuției din Fast & Furious 9

Cardi B se alătură distribuției din Fast & Furious 9

Cardi B

Rapperița Cardi B va apărea în viitorul film „Fast & Furious” alături de Vin Diesel. Nu se știu încă detalii despre rolul ei. Este al doilea ei proiect cinematografic. Ea a mai apărut în drama Hustlers, alături de Jennifer Lopez.

Cardi B și Vin Diesel s-au aflat pe platourile de filmare în ultima lor zi de filmări la al nouălea film din franciza „Fast & Furious”, potrivit unei postări de pe Instagramul lui Vin. „Sunt obosită, dar abia aștept”, a spus Cardi B într-un filmuleț distribuit marți. „Cred că acesta va fi cel mai bun. Trebuie să trag un pui de somn. ”, a adăugat ea.

 

View this post on Instagram

 

Last day in the UK! Pa mi Gente… #Fast92020 #Fatherhood

A post shared by Vin Diesel (@vindiesel) on

Anunțul vine la o zi după ce Ozuna, un cunoscut cântăreț și reggaeton latines din Puerto Rico, s-a alăturat distribuției. El s-a aflat în discuții și pentru a realiza coloana sonoră a filmului. Din distribuție mai fac parte Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Jordana Brewster, Chris „Ludacris” Bridges, Helen Mirren, Charlize Theron, John Cena, Finn Cole și Anna Sawai. Lipsesc nume grele precum Dwayne Johnson și Jason Statham.

Scaunul de regizor îi revine lui Justin Lin, cel care a regizat „Fast & Furious 6. Scenariul este scris de Chris Morgan și Daniel Casey. Fast & Furious 9 este continuare a filmului The Fate of the Furious din 2017, va fi a zecea treaptă în franciza The Fast and the Furious și al nouălea film din seria principală.

Pelicula va fi lansată pe 22 mai 2020.

Articole asemanatoare
Cardi B vrea un președinte “sfânt”: „Nu vreau ca președintele meu să mă distreze”
Cardi B
Cardi B le sfătuiește pe adolescente să nu fumeze pentru a arăta „cool”
Cardi B
Cardi B: „Am fost agresată sexual în timpul unei şedinţe foto pentru o revistă”
Cardi B explică de ce a “drogat și jefuit” bărbații înainte de a deveni celebră

Comenteaza acest articol

Cardi B se alătură distribuției din Fast & Furious 9

by Andreea Damian   1 min
0