Home > Slider > Cardi B și Nicki Minaj – cucuie dintr-o luptă dezamăgitoare și deprimantă

Cardi B și Nicki Minaj – cucuie dintr-o luptă dezamăgitoare și deprimantă

cardi B

Producătorul executiv al emisiunii “Love & Hip Hop” de la VH1, Mona Scott-Young spune că cearta dintre cele două cântărețe de hip-hop care a avut loc în timpul Săptămânii de modă din New York a fost deprimantă și dezamăgitoare.

Scott a declarat pentru Variety: “Cred că atunci când vezi succesul pe care îl au atât Cardi cât și Nicki, acesta este exact genul de success la care aspiră toată lumea. Apoi, când ajungi să ai așa un success enorm intervene un alt fel de luptă inevitabilă, cu alții ca tine, pentru primul loc. Și este deprimant și dezamăgitor că aceste femei super-dinamice și pline de personalitate nu pot să se accepte reciproc, să coexiste.”

Cele două cântărețe ar fi trebuit să apară la emisiunea “Love & Hip Hop” de la VH1 însă după incidentul nefericit dintre ele – producătorii au renunțat să le mai invite. Cardi B și Nicki Minaj erau cât pe ce să se ia de păr la Harper’s Bazaar Icon bash din New York săptămâna trecută. Într-unul din videoclipurile postate pe Twitter, Cardi B, purtând o rochie roșie, poate fi văzută îndreptându-se nervoasă spre Minaj și oprită la fix de bodyguarzi înainte de a arunca un pantof în aceasta.

Sursele confirmă că, de fapt, cele două cântărețe au fost implicate oarecum într-o bătălie și că lovitura lui Cardi B de pe frunte a fost rezultatul unui cot de la unul dintre bodyguarzii lui Minaj.

Minaj a vorbit pentru Radio Queen Beats 1, declarând că din punctul ei de vedere incidental este extrem de umilitor mai ales că a avut loc în fața unor oameni din elita New York-ului care au o viață corectă și stabilă.

Articole asemanatoare
Nicki minaj
Fratele lui Nicki Minaj, condamnat la închisoare pe viață. Este acuzat de fapte îngrozitoare
Scandal Grammys: șefa a fost eliminată cu 10 zile înainte de ceremonie
Nicki Minaj
Nicki Minaj le cere rapperilor să cânte mai puțin despre politică
Cardi B vrea un președinte “sfânt”: „Nu vreau ca președintele meu să mă distreze”

Comenteaza acest articol

Cardi B și Nicki Minaj – cucuie dintr-o luptă dezamăgitoare și deprimantă

by realitatea   1 min
0