Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Cardi B și Nicki Minaj – cucuie dintr-o luptă dezamăgitoare și deprimantă

Producătorul executiv al emisiunii “Love & Hip Hop” de la VH1, Mona Scott-Young spune că cearta dintre cele două cântărețe de hip-hop care a avut loc în timpul Săptămânii de modă din New York a fost deprimantă și dezamăgitoare.

Scott a declarat pentru Variety: “Cred că atunci când vezi succesul pe care îl au atât Cardi cât și Nicki, acesta este exact genul de success la care aspiră toată lumea. Apoi, când ajungi să ai așa un success enorm intervene un alt fel de luptă inevitabilă, cu alții ca tine, pentru primul loc. Și este deprimant și dezamăgitor că aceste femei super-dinamice și pline de personalitate nu pot să se accepte reciproc, să coexiste.”

Cele două cântărețe ar fi trebuit să apară la emisiunea “Love & Hip Hop” de la VH1 însă după incidentul nefericit dintre ele – producătorii au renunțat să le mai invite. Cardi B și Nicki Minaj erau cât pe ce să se ia de păr la Harper’s Bazaar Icon bash din New York săptămâna trecută. Într-unul din videoclipurile postate pe Twitter, Cardi B, purtând o rochie roșie, poate fi văzută îndreptându-se nervoasă spre Minaj și oprită la fix de bodyguarzi înainte de a arunca un pantof în aceasta.

Sursele confirmă că, de fapt, cele două cântărețe au fost implicate oarecum într-o bătălie și că lovitura lui Cardi B de pe frunte a fost rezultatul unui cot de la unul dintre bodyguarzii lui Minaj.

Minaj a vorbit pentru Radio Queen Beats 1, declarând că din punctul ei de vedere incidental este extrem de umilitor mai ales că a avut loc în fața unor oameni din elita New York-ului care au o viață corectă și stabilă.

ARTICOLE SIMILARE

Stormy Daniels, actriţa care ar fi avut o aventură cu Trump îl dă în judecată pe preşedinte

Dora Constantinovici

De ce oamenii care merg repede sunt adesea nefericiți

Andreea Damian

Dana Budeanu, reacție acidă după înfrângerea Gabrielei Firea

Andreea Damian

Kim Kardashian studiază cosmetică mortuară. A făcut practica la morgă. FOTO

Andreea Damian

Toni Garrn s-a căsătorit cu starul din Magic Mike! Vezi superba rochie de mireasă

Andreea Damian

10 alimente care intensifică senzația de foame

Andreea Damian

Scrie un comentariu