Home > Agenda > Cardul Arctic Dolce Vita, accesoriul care-ti simplifica viata! …O sursa de relaxare!

Cardul Arctic Dolce Vita, accesoriul care-ti simplifica viata! …O sursa de relaxare!

Accesoriile sunt acele lucruri pe care mai întâi le cumpărăm din impuls și care ne fac viața mai frumoasă, dar pe care apoi le schimbăm rapid, în funcție de tendințele pieței sau când pur și simplu nu ne mai trezesc interesul.

Ce ar fi însă dacă ar exista un accesoriu pe care să îl cumperi chibzuit și care să fie la fel de valoros timp de 10 ani?

În această toamnă, Arctic lansează în premieră pe piața de electrocasnice din România un nou accesoriu, gândit special pentru a-ți simplifica viața și a-ți oferi 10 ani de relaxare.

Cardul de servicii post-vânzare Arctic Dolce Vita adună dorințele tale într-un pachet unic de servicii de garanție, instalare, mentenanță și intervenții, care îți oferă mai mult confort atunci când folosești un produs electrocasnic Arctic. Acesta oferă 2 beneficii majore: 1 an extragaranție, rezultând 4 ani de garanție totală a produsului, și 20% discount la toate serviciile oferite de echipa de service Arctic, timp de 10 ani, începând cu prima instalare.

Acest accesoriu poate fi asortat atât la un produs nou achiziționat, cât și la un produs Arctic pe care deja îl ai acasă și care se află în perioada de garanție.

Mai mult decât atât, acesta este singurul card care îți oferă, alături de produsul tău electrocasnic, un pachet complet de extra beneficii care te ajută să uiți de micile preocupări și să te bucuri de lucrurile cu adevărat importante.

Cardul Arctic Dolce Vita este accesoriul tău pe următorii 10 ani! 

Cardul Dolce Vita costă 90 de lei și se poate comanda de pe site-ul www.arcticdolcevita.ro sau prin intermediul Arctic Call Center apelând 0245.605.111 sau 0372.015.111 (tarif standard în rețelele Telekom sau Vodafone). Până pe 31 decembrie 2014 poți obține cardul gratuit, dacă achiziționezi unul dintre produsele supuse promoției din magazinele partenere. Pentru mai multe detalii poți accesa site-ul dedicat: www.arcticdolcevita.ro.

Articole asemanatoare
Choker: accesoriul momentului
Fashion wishlist
Cum să-ţi faci un accesoriu special dintr-o cravată?

Loading...

Comenteaza acest articol

Cardul Arctic Dolce Vita, accesoriul care-ti simplifica viata! …O sursa de relaxare!

by   1 min
0