Tabu
PEOPLE Slider

Care e locul preferat al Adelinei Pestrițu din noua casă

adelina-pestritu

Toată lumea știe că fosta vedetă de televiziune, actual influencer, este și o fashionista adevărată. Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă și cu această ocazie și-a repartizat camerele așa cum a vrut ea și le-a aranjat după bunul plac. Din fericire, a avut destul loc pentru ea.

adelina pestruitu in dressing
Iar acest lucru l-au văzut atât fanii cât și ea pe rețelele de socializare unde Adelina Pestrițu a publicat recent multe imagini. Iar unele dintre acestea au fost în dressingul special amenajat pentru pantofi, cizme, adidași, sandale și tot felul de accesorii pentru încălțat. Chiar ea a scris pe rețelele de socializare că acolo este “colțul meu preferat din casă”. Locul special creeat pentru toate aceste accesorii pe care le-a prezentat fanilor și le-a oferit multe imagini cu tot felul de cizme de toate formele și culorile, pantofi de pe la toate firmele și alte încălțări.

imagini din dressingul adelinei Probabil că dacă are o camera întreagă pentru lucruri de încălțat s-ar putea să aibă una specială și pentru îmbrăcăminte, haine sau una specială pentru diverse accesorii, de la poadoabe la genți și curele. Probabil că Adelina mai are și alte surprize pe care ni le va dezvălui cât de curând.

ARTICOLE SIMILARE

Iulia Vântur și Salman Khan, în doliu

Tabu Tabu

Bill Clinton a scris o carte plicticoasă care va deveni serial tv

Dora Constantinovici

Nou record: Margot Robbie a fost nominalizată de două ori la BAFTA 2020 în aceeași categorie

Andreea Damian

Vești minunate despre Prințul Carl Philip al Suediei și soția sa, Prințesa Sofia

Andreea Damian

Radu Vâlcan, verificat în Republica Dominicană dacă este bolnav

Tabu Tabu

Incearca sa evadezi impreuna cu prietenii tai la Breakout Escape Rooms!

realitatea

Scrie un comentariu