Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Care e locul preferat al Adelinei Pestrițu din noua casă

Toată lumea știe că fosta vedetă de televiziune, actual influencer, este și o fashionista adevărată. Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă și cu această ocazie și-a repartizat camerele așa cum a vrut ea și le-a aranjat după bunul plac. Din fericire, a avut destul loc pentru ea.

adelina pestruitu in dressing
Iar acest lucru l-au văzut atât fanii cât și ea pe rețelele de socializare unde Adelina Pestrițu a publicat recent multe imagini. Iar unele dintre acestea au fost în dressingul special amenajat pentru pantofi, cizme, adidași, sandale și tot felul de accesorii pentru încălțat. Chiar ea a scris pe rețelele de socializare că acolo este “colțul meu preferat din casă”. Locul special creeat pentru toate aceste accesorii pe care le-a prezentat fanilor și le-a oferit multe imagini cu tot felul de cizme de toate formele și culorile, pantofi de pe la toate firmele și alte încălțări.

imagini din dressingul adelinei Probabil că dacă are o camera întreagă pentru lucruri de încălțat s-ar putea să aibă una specială și pentru îmbrăcăminte, haine sau una specială pentru diverse accesorii, de la poadoabe la genți și curele. Probabil că Adelina mai are și alte surprize pe care ni le va dezvălui cât de curând.

ARTICOLE SIMILARE

Fashion alert! Afla care este cel mai cool item pe care trebuie sa il ai ASAP!

realitatea

Vedetele din România care fac primul Crăciun cu bebelușii

Andreea Damian

Pentru binele tău, încetează să mai bei suc de fructe!

Andreea Damian

Premiile Grammy 2022 | Ce mesaj le-a transmis Volodimir Zelenski cântăreților

Andreea Damian

Ce a făcut vara asta Andreea Bălan cu fiicele ei

Tabu Tabu

Cine este sosia lui Smiley și cu ce se ocupă aceasta

Tabu Tabu

Scrie un comentariu