Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Care e locul preferat al Adelinei Pestrițu din noua casă

Toată lumea știe că fosta vedetă de televiziune, actual influencer, este și o fashionista adevărată. Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă și cu această ocazie și-a repartizat camerele așa cum a vrut ea și le-a aranjat după bunul plac. Din fericire, a avut destul loc pentru ea.

adelina pestruitu in dressing
Iar acest lucru l-au văzut atât fanii cât și ea pe rețelele de socializare unde Adelina Pestrițu a publicat recent multe imagini. Iar unele dintre acestea au fost în dressingul special amenajat pentru pantofi, cizme, adidași, sandale și tot felul de accesorii pentru încălțat. Chiar ea a scris pe rețelele de socializare că acolo este “colțul meu preferat din casă”. Locul special creeat pentru toate aceste accesorii pe care le-a prezentat fanilor și le-a oferit multe imagini cu tot felul de cizme de toate formele și culorile, pantofi de pe la toate firmele și alte încălțări.

imagini din dressingul adelinei Probabil că dacă are o camera întreagă pentru lucruri de încălțat s-ar putea să aibă una specială și pentru îmbrăcăminte, haine sau una specială pentru diverse accesorii, de la poadoabe la genți și curele. Probabil că Adelina mai are și alte surprize pe care ni le va dezvălui cât de curând.

ARTICOLE SIMILARE

Zece motive să urmărești la televizor nunta regală

Andreea Damian

Detoxifiere spirituală: noua modalitate de a slăbi o dată pentru totdeauna

Andreea Damian

Femeile care se îmbracă sexy la festivitatea de absolvire, mai puțin competente?

Andreea Damian

Unde iesim in Bucuresti weekend-ul acesta?

realitatea

Cum ne păstrăm silueta, fără a face antrenamente obositoare?

realitatea

Dieta: Programul “5 pe zi”

realitatea

Scrie un comentariu