Tabu
Image default
BEAUTYSlider

Care sunt cele mai frumoase femei din lume conform științei

Chiar dacă suntem de acord că „frumusețea este în ochiul privitorului”, există măsuri științifice prin care putem calcula nivelul de atractivitate facială. Formula este cunoscută ca proporția de aur a frumuseții, care datează din Grecia Antică.

În vremurile noastre actuale, această ecuație este încă utilizată intens de chirurgii esteticieni. Unul dintre ei, dr. Julian De Silva, a decis să întocmească o listă cu cele mai frumoase 10 femei din lume, împărtășind exact cât de aproape s-au apropiat de ideea de perfecțiune a grecilor antici.

Vom prezenta celebritățile pe care știința le-a stabilit ca având cele mai bune proporții faciale. Poate fi, de asemenea, interesant să verifici dacă propriile preferințe personale de frumusețe se potrivesc cu această formulă științifică.

Cara Delevingne — 89,99%

Celebrul model în vârstă de 30 de ani este cunoscut în principal pentru sprâncenele sale groase și pline, care i-au permis să ajungă în top 10, împreună cu buzele sale frumos modelate, care au obținut un scor uimitor de 98,5%. Cu toate acestea, dr. Silva a explicat că ar fi ajuns și mai sus pe listă dacă ar fi avut o frunte mai mică.

Katy Perry – 90,08%

Conform proporției de aur, nasul interpretei în vârstă de 37 de ani este cea mai bună trăsătură a ei – în special baza nasului ei proporțional cu lățimea buzelor, care a obținut un scor de 98,8%. Bărbia ei avea cel mai mic procent în comparație cu celelalte trăsături ale ei. Forma feței ei este, de asemenea, considerată unul dintre punctele ei forte.

Natalie Portman — 90,51%

Cu un scor de 99%, ochii actriței în vârstă de 41 de ani sunt poziționați foarte bine. Zona sprâncenelor și buzele ei, totuși, au avut cel mai mic punctaj dintre trăsăturile ei.

Scarlett Johansson — 90,91%

Actrița în vârstă de 37 de ani a obținut un scor aproape perfect de 99,9% pentru poziția ochilor. Bărbia ei este a doua cea mai bună caracteristică, cu un scor de 99,4%. Ea a obținut cel mai mic punctaj pentru forma feței și buzele subțiri.

Kate Moss – 91,05%

Supermodelul în vârstă de 48 de ani are un avantaj – distanța dintre frunte și ochi. Cu toate acestea, conform proporției de aur, zona sprâncenelor și forma feței au obținut cel mai mic punctaj.

Taylor Swift – 91,64%

Bărbia și nasul cântăreței în vârstă de 32 de ani au obținut cel mai mare punctaj, conform proporției de aur, ambele trăsături având un punctaj de 97%. Cu 83%, sprâncenele ei au avut cel mai mic punctaj dintre celelalte trăsături ale ei.

Ariana Grande — 91,81%

Fruntea, nasul, bărbia și buzele vedetei pop în vârstă de 29 de ani se numără printre cele mai puternice trăsături faciale ale ei, conform proporției de aur. Sprâncenele ei au obținut cel mai mic punctaj.

Amber Heard – 91,85%

Cu un scor de 99,6%, actrița în vârstă de 36 de ani are o bărbie aproape perfectă. Nasul ei are și el un scor foarte mare. La 80,2%, forma feței ei a obținut cel mai mic scor în comparație cu celelalte trăsături ale ei.

Beyoncé – 92,44%

Vedeta în vârstă de 40 de ani are o formă aproape perfectă a feței, cu un scor de 99,6%, conform proporției de aur. Sprâncenele și nasul ei au avut cel mai mic punctaj în comparație cu celelalte trăsături ale feței.

Bella Hadid – 94,35%

Modelul în vârstă de 25 de ani a obținut cel mai mare punctaj pentru bărbie, cu 99,7%, urmată de poziția ochilor cu 97,65% și fruntea cu 97%. Cele mai mici scoruri au venit pentru zona sprâncenelor.

Sunteți de acord cu această listă? Ce femeie superbă ați adăuga la ea?

ARTICOLE SIMILARE

ELENA de la Mandinga a ramas cu tenul ciuruit de la bube! IMAGINILE groazei!

Alina Vidican se mărită cu un milionar american

Andreea Damian

Antarctica pierde anual de șase ori mai multă gheață decât acum 40 de ani – potrivit NASA

realitatea

Trend alert: părul tatuat inspirat de Lil Kim

Andreea Damian

Celine Dion, apel disperat către Drake: „Te rog. Nu face asta”

Andreea Damian

Amânare⎥ Bienala Internațională de Design de la Saint-Etienne

Ciocîrlan

Scrie un comentariu