Home > Fashion > Carla Bruni are o sosie celebră în toată lumea. Și e tot fotomodel!

Carla Bruni are o sosie celebră în toată lumea. Și e tot fotomodel!

carla bruni

Una are 51 de ani, cealaltă 22. Carla Bruni și Bella Hadid ar putea fi considerate mamă și fiică, atât de bine seamănă, dar nu există nicio legătură de rudenie între ele. Iar imaginile postate de curând pe rețelele de socializare dezvăluie câte similarități există între cele două.

Asemănările sunt și mai evidente atunci când fotografiile Bellei sunt puse alături de cele ale Carlei din anii ’90, când avea cam aceeași vârstă pe care Bella o are acum. Acestea s-au întâlnit deja, în mai 2018, iar fosta Primă Doamnă a Franței chiar a glumit că și-a regăsit „fiica pierdută”.

Între Bella Hadid și Carla Bruni este o diferență de ani de aproape 30 de ani și îi desparte un ocean, însă utilizatorii de social media sugerează că cele două fotomodele ar putea fi gemene. Comparând fotografiile cu cele două, se văd clar similaritățile fizice dintre ele. Nas, buze, pomeți, Bella și Carla au mult mai multe în comun decât cariera aleasă, cea de model.

Utilizatorul @celebface de pe Instagram a publicat recent mai multe imagini cu amândouă, prezentate în același mod. Desigur, nu i-a fost prea greu să găsească poze purtând aceeași coafură și același make-up.

Revista Harper’s Bazaar Australia le-a numit „gemene”. Elle UK a notat că „asemănarea neașteptată” este „uluitoare”, în timp ce revista W a glumit despre posibilele teorii ale conspirației cum că Bella Hadid și Carla Bruni ar fi de fapt una și aceeași persoană.

Chiar și Carla a recunoscut că cele două par să fie rude. Iar Bella și-a recunoscut statutul de sosie oficială a soției lui Sarkozy.  În luna mai a anului trecut, amândouă au participat la Fashion For Relief în timpul Festivalului de Film de la Cannes și s-au întâlnit – și, în mod firesc, au fost prezentate împreună.

Articole asemanatoare
Bella Hadid
Bella Hadid este cea mai frumoasă femeie din lume
Nicolas Sarkozy
Cum a devenit brusc Nicolas Sarkozy mai înalt decât Carla Bruni?
Bella și Gigi Hadid au transformat cărțile în noul accesoriu fierbinte al anului 2019
bella hadid
Bella Hadid și-a schimbat culoarea părului chiar înainte de show-ul Victoria’s Secret

Comenteaza acest articol

Carla Bruni are o sosie celebră în toată lumea. Și e tot fotomodel!

by Andreea Damian   1 min
0