Tabu
FASHION PEOPLE Slider

Carla Bruni are o sosie celebră în toată lumea. Și e tot fotomodel!

carla bruni

Una are 51 de ani, cealaltă 22. Carla Bruni și Bella Hadid ar putea fi considerate mamă și fiică, atât de bine seamănă, dar nu există nicio legătură de rudenie între ele. Iar imaginile postate de curând pe rețelele de socializare dezvăluie câte similarități există între cele două.

Asemănările sunt și mai evidente atunci când fotografiile Bellei sunt puse alături de cele ale Carlei din anii ’90, când avea cam aceeași vârstă pe care Bella o are acum. Acestea s-au întâlnit deja, în mai 2018, iar fosta Primă Doamnă a Franței chiar a glumit că și-a regăsit „fiica pierdută”.

Între Bella Hadid și Carla Bruni este o diferență de ani de aproape 30 de ani și îi desparte un ocean, însă utilizatorii de social media sugerează că cele două fotomodele ar putea fi gemene. Comparând fotografiile cu cele două, se văd clar similaritățile fizice dintre ele. Nas, buze, pomeți, Bella și Carla au mult mai multe în comun decât cariera aleasă, cea de model.

Utilizatorul @celebface de pe Instagram a publicat recent mai multe imagini cu amândouă, prezentate în același mod. Desigur, nu i-a fost prea greu să găsească poze purtând aceeași coafură și același make-up.

Revista Harper’s Bazaar Australia le-a numit „gemene”. Elle UK a notat că „asemănarea neașteptată” este „uluitoare”, în timp ce revista W a glumit despre posibilele teorii ale conspirației cum că Bella Hadid și Carla Bruni ar fi de fapt una și aceeași persoană.

Chiar și Carla a recunoscut că cele două par să fie rude. Iar Bella și-a recunoscut statutul de sosie oficială a soției lui Sarkozy.  În luna mai a anului trecut, amândouă au participat la Fashion For Relief în timpul Festivalului de Film de la Cannes și s-au întâlnit – și, în mod firesc, au fost prezentate împreună.

ARTICOLE SIMILARE

Kanye West s-a supărat pe Drake, Nick Cannon și Tyson Beckford

realitatea

Vanessa Paradis în Marie Claire US de mai

realitatea

Ozana Barabancea, hărțuită pe rețelele de socializare. Ce măsuri a luat

Tabu Tabu

Alber Elbaz, ilustrator pentru Mika

realitatea

Oprah Winfrey, vilă de 8 mil. $ pe o insulă din Pacific. Interiorul e de vis. FOTO

Andreea Damian

Targ vintage, handmade & designer, La Scena pe 18 aprilie

realitatea

Scrie un comentariu