Home > Lifestyle > Carmen Brumă a născut un băieţel de nota 10

Carmen Brumă a născut un băieţel de nota 10

Carmen Brumă, iubita lui Mircea Badea, a născut miercuri seară, natural, ea aducând pe lume un băiat, primul copil al cuplului.

“Ora 22.34. S-a născut. Ambii ok. 3,430 kg, 51 cm, a luat nota zece. Se va prinde mai târziu că notele de zece nu-i folosesc la nimic”, a scris Mircea Badea pe

Carmen Brumă a ajuns la spital în jurul prânzului. Prezentatoarea TV își pregătise însă bagajele pentru maternitate de acum câteva săptămâni. “37 de ani. Nu știu dacă îmi petrec ziua la maternitate sau acasă”, scria pe Facebook Carmen Brumă, în urmă cu cinci zile. În urmă cu trei zile, tot ea scria, pe aceeași rețea socială: “41 de săptămâni. Vasilica 2014 rezistă!!!”. Vedeta afirma că nu mai are răbdare încă din cea de-a 39-a săptămână de sarcină. La sfârșitul anului trecut, după ce anunțul că va deveni mamă fusese făcut, Carmen Brumă a declarat că sarcina nu a fost nicio surpriză, fiind planificată. Tot atunci afirma că își dorește să nască de ziua ei, 9 mai. Carmen Brumă, în vârstă de 37 de ani, are o relație cu Mircea Badea (40 de ani) de 13 ani.

Articole asemanatoare
Anca Lungu a NĂSCUT cu o luna ÎNAINTE DE TERMEN! Vezi cum se simt vedeta și copilul ei
Proaspătă mămică, Anna Lesko nu poate sta acasă cu băieţelul ei
Dana Rogoz a NĂSCUT un băiețel. Află ce NUME i-a dat
Cum arata Anca Serea la nicio ora dupa ce a nascut!

Comenteaza acest articol

Carmen Brumă a născut un băieţel de nota 10

by   1 min
0