Home > Lifestyle > Carmen Bruma, gravida in cinci luni, cu burtica la vedere! “Chiar esti insarcinata sau e vreo gluma?”

Carmen Bruma, gravida in cinci luni, cu burtica la vedere! “Chiar esti insarcinata sau e vreo gluma?”

A trecut de jumatatea sarcinii, insa nici acum fanii nu cred ca, intr-adevar, iubita lui Mircea Badea este gravida. Iar neincrederea lor a fost alimentata si de cele mai recente poze postate de Carmen Bruma, in care si-a aratat burtica.

Chiar daca este insarcinata, vedeta nu se abate de la stilul ei de viata – sport si alimentatie sanatoasa –  iar asta o ajuta sa aiba o silueta de vis, chiar si in luna a cincea de sarcina, ceea ce a starnit invidia si admiratia multor mamici sau viitoare mamici.

carmen
Vedeta de televiziune a postat recent pe contul ei de Facebook o fotografie cu ea in sala de sport, admirandu-si burtica in oglinzi. “Am ajuns la jumatatea sarcinii (20 de saptamani). La cererea publicului postez niste poze cu “burtica””, le-a spus Carmen Bruma fanilor ei de pe reteaua de socialiazare.

Mesajele de sustinere din partea fanilor au venit la scurt timp de la postare, insa in timp ce unii au apreciat-o pentru cat de bine arata, altii au dat “glas” ideii la care, probabil, s-au gandit multi. “Chiar esti insarcinata sau e vreo gluma?”, a intrebat un prieten virtual.

Articole asemanatoare
travaliu
De ce vor gravidele să-și țină partenerii de mână când intră în travaliu
analize
Analize pe care o femeie trebuie să le facă înainte de a rămâne însărcinată
Carmen Bruma si Mircea Badea au petrecut Halloween-ul intr-o vila din 1884!
ENIKO, sotia lui SERBAN GEORGESCU, e gravida din nou! FOTO!

Loading...

Comenteaza acest articol

Carmen Bruma, gravida in cinci luni, cu burtica la vedere! “Chiar esti insarcinata sau e vreo gluma?”

by   1 min
0