Home > Agenda > stiri > Carmen Harra a găsit leacul pentru BLESTEMUL familiei HUIDU

Carmen Harra a găsit leacul pentru BLESTEMUL familiei HUIDU

Carmen Harra îl sfătuieşte pe Şerban Huidu să se rupă de karma familiei şi să-şi protejeze astfel copiii. Aceasta îi explică, pas cu pas, cârcotaşului ce ar trebui să facă pentru a-şi recâştiga fericirea şi cariera. “Legea karmei nu te pedepseşte, ci te ajută să înveţi cine eşti şi de ce te afli aici. Pe Pământ ajungi pentru a-ţi plăti datoriile şi a învăţa, aici e «şcoala vieţii». Karmele din vieţi anterioare, din familie şi create de el în viaţa aceasta se combină şi rezultă o încurcătură de efecte karmice care îl lovesc simultan atât pe el, cât şi pe cei din familie. Din nefericire, copiii plătesc pentru karmele părinţilor”, a declarat, pentru “ring”, Carmen Harra.

Din fericire, cârcotaşul poate îndrepta lucrurile… “Se simte blestemat, dar nenorocirile în lanţ merg un timp, trei ani, şapte ani… E un ciclu karmic. Dar viaţa îţi oferă mereu o nouă şansă. El le poate face bine celor cărora le-a făcut rău, cu voie sau fără voie, şi familiilor acestora, pe care le-a afectat direct sau indirect. Asta îl va elibera, îl va scoate la lumină din ciclul de energii negative. Am multă compasiune pentru el. Într-o viaţă anterioară, a trăit în vremea romanilor şi a reprezentat o autoritate care a făcut rău celor din jur, i-a pedepsit şi i-a bătut. Probabil a şi omorât alţi oameni în vieţi anterioare şi de aici accidentul cu morţi”, susţine celebra vizionară.

Orice lucru rău pe care l-ai făcut, dacă accepţi că l-ai făcut şi încerci să-l îndrepţi făcând bine, se poate corecta, susţine Carmen Harra. “Cu înţelepciune se rezolvă orice karmă. El poate schimba multe lucruri, dar trebuie să şi vrea. Mai durează până va putea reveni în faţa camerei… Lumea trece din faza de hulire – şi nu întâmplător îl cheamă Huidu – în cea de compasiune. Huidu vine de la huiduială şi din start trădează că el va fi persona non grata care va fi hărţuită de opinia publică după ce el i-a huiduit pe alţii. Ce poate face? Să-şi schimbe numele! Numele cară karma familiei. Schimbarea numelui îi poate aduce o altă identitate, o altă viaţă şi un alt destin. Vrei să-ţi schimbi traiectul vieţii? Schimbă-ţi numele! Vrei să nu mai atragi aceleaşi nenorociri? Schimbă-ţi numele!”, mai spune Carmen Harra.

Articole asemanatoare
DESPARTIREA e definitiva! Ce anunt socant a facut HUIDU
Nou scandal cu Huidu! GAINUSA si DEZBRACATU pleaca de la Cronica Carcotasilor!
Cum arata Carmen Harra in urma cu 40 de ani!
Carmen Harra, INFARCT în avionul spre Los Angeles

Comenteaza acest articol

Carmen Harra a găsit leacul pentru BLESTEMUL familiei HUIDU

by   1 min
0